ЦКР организује сусрете српских књижевника у Врбасу

Након књижевног скупа "Lingua Pannonica", сусрета војвођанских песника, који је одржан у Јавној библиотеци "Данило Киш", непрофитна организација "Центар културног развоја" наставља са организацијом вечери посвећених литератури и приближавању читалачкој публици књижевног опуса неких од најзначајнијих српских писаца.

"У среду, 21. септембра, гости нашег града биће три књижевна ствараоца највишег реномеа и националног значаја, прозаисти прворазредног мајсторства и вредности, Михајло Пантић, Вуле Журић и Јовица Аћин. Публика ће имати прилику да чује њихова размишљања о питањима културе, образовања, стваралаштва, комуникације, традиције, слободе и других општих вредности у савременом друштву. Говориће и о свом књижевном раду и делу, прочитати по неки одабрани одломак из свог опуса, одговарати на питања посетилаца. Сусрет са писцима заказан је 17.30 часова у читаоници Јавне библиотеке", најављују организатори из ЦКР Врбас. Модератор вечери биће Момчило Бакрач.
 
Подршку манифестацији пружио је Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине - националне заједнице. 
 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"