ОПШТИНСКО ВЕЋE

 • др ГОРАН ЂУРОВИЋ
  за област здравства

ДР ГОРАН ЂУРОВИЋ из Врбаса, рођен је 01. јануара 1969. године у Црвско, општина Сјеница. Основну и Средњу школу завршио је у Крагујевцу, а Медицински факултет у Београду. Специјализацију из пластичне, реконструктивне и естетске хирургије завршио на Медицинском факултету у Новом Саду. Од 1997. године запослен у Дому здравља „Вељко Влаховић“ у Врбасу, а од 2004.године ради у Општој болници Врбас. Члан је више стручних домаћих и интернационалних удружења. Говори енглески и руски језик. Ожењен, отац двоје деце.

 • МАРИЈАН МИЈАНОВИЋ
  за област привреде и инвестиција

МАРИЈАН И. МИЈАНОВИЋ из Врбаса, рођен је 1987. године. На Економском факултету у Суботици, Одељење у Новом Саду, завршио је основне и мастер студије, смер Финансије, банкарство и осигурање. Објавио је један научни рад и један чланак на тему финансијских тржишта и хартија од вредности. Током студија је био стипендиста Фонда за младе таленте Републике Србије, ДААД Фондације Савезне Републике Немачке, учесник бројних летњих школа у земљи и иностранству. Студентски програм радне праксе (2009-2010) завршио у Влади Војводине, у Секретаријату за образовање. Од 2012. до 2014. године обављао је послове стручног сарадника за набавку опреме и материјала у НИС-у а.д. Нови Сад, од 2015. до 2016. године обављао је послове менаџера продаје и набавке у Тривит групи. Од јула 2016. до фебруара 2017. године био је на позицији члана Општинског већа задуженог за привреду, а од фебруара 2017.године обавља функцију члана Привременог органа општине Врбас. Говори енглески језик, служи се намачким и руским.

 • ДАНИЈЕЛА ИЛИЋ
  за социјална питања и избегла и расељена лица

ДАНИЈЕЛА ИЛИЋ из Врбаса, рођена 21. јануара 1987. године у Врбасу, где је завршила Основну школу и Гимназију „Жарко Зрењанин“. Апсолвент је Правног факултета у Новом Саду, на ком је стекла Сертификат за правну базу података. 2012. године и завршила је обуку за развојне пројекте. Од 2013. године до 2016. године обаљала је функцију члана Општинског већа општине Врбас задуженог за социјална питања и правну регулативу Јавних предузећа и установа. Активно је учествовала у раду комисија и радних тела за израду аката из области социјалне заштите. Остварила је успешну сарадњу са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије. Од 2016. године запослена је у Повереништву за избеглице и миграције Општине Врбас. Координатор је регионалног стамбеног програма за избегла лица у општини Врбас. Говори енглески језик.

 • СРЂАН СТАНИЋ
  за област спорта и омладине

СРЂАН СТАНИЋ из Врбаса, рођен 07. јуна 1982. године. Основну и Средњу школу завршио је у Врбасу. Професионално се бавио фудбалом. Каријеру је започео у матичном клубу „Врбас“, од 2001. године до 2003. године играо је у Омладинском фудбалском клубу „Београд“ где је стекао статус као млади репрезентативац, а потом и А репрезентативац. 2003.године потписао је Уговор са најтрофејнијим руским фудбалским клубом „Спартак“ из Москве где је играо до 2005. године. По повратку у Србију играо је за Фк „Хајдук Родић“ из Куле, ФК „Диожђер“ Мишколц из Мађарске, ФК „Капошвар“ из Мађарске, ФК „Ференцварош“ из Мађарске и ФК „Борац“ из Чачка. Тренутно је фудбалски тренер првог тима у матичном клубу ОФК „Врбас“. Ожењен, отац једног детета.

 • ДАНИЛО МАРАШ
  за унапређење положаја пензионера

ДАНИЛО МАРАШ из Равног Села, рођен 24. јуна 1942. године у Бијелом Пољу. Основну школу је завршио у Равном Селу, након чега је завршио стручну школу за возача моторних возила са звањем висококвалификовани возач моторних возила. Радни век провео је у Јавном превозу за превоз путника „Врбас“ из Врбаса, након чега се пензионисао. Добитник је Октобарске награде 1998. године као Председник Месне заједнице Равно Село, а 1999. године Месна заједница Равно Село је добитник Октобарске награде као најбоља Месна заједница у општини Врбас, када је такође Данило Мараш био Председник Месне заједнице. Од јула 2016. године до фебруара 2017. године обављао је функцију Члана општинског већа задуженог за пензионере. У фебруару 2017. године постаљен је за члана Привременог органа општине Врбас.

 • ДАМИР ИВАНИЋ
  за област енергетике

ДАМИР ИВАНИЋ из Врбаса, рођен 19. августа 1980. у Врбасу, где је завршио Основну и Средњу школу. Запослен је у Јавном предузећу ЕПС –погон Врбас у служби за бригу о корисницима. Био је одборник у претходном сазиву Скупштине општине Врбас. Ожењен, отац двоје деце.

 • МАРКО НОВАКОВИЋ
  за комунално- стамбене послове

МАРКО НОВАКОВИЋ из Врбаса, рођен 24.јула 1988. године у Врбасу, где је завршио Основну и Средњу школу. Од 2014.године обавља делатност као приватни предузетник. Један је од оснивача и активан члан Спортског удружења „Јоаким Киме Виславски“ и иницијатор обнове терена које поменуто удружење користи. Члан је општинског одбора Српске радикалне странке

 • ГОРАН ПЕЈОВИЋ
  за област саобраћаја

ГОРАН ПЕЈОВИЋ из Врбаса, рођен је 1971. године. Основну школу и Гимназију завршио је у Врбасу, а Пољопривредни факултет, смер техника, у Новом Саду. Био је запослен у АД Карнексу, на пословима заменика директора Житара и Витамикса. Био је одборник у Скупштини општине Врбас, од 2009. до 2013. године обављао је дужност члана Општинског већа задуженог за област привреде и енергетике, а од 2013. до 2017 године обављао је дужност члана Општинског већа задуженог за енергетику и саобраћај. Ожењен, отац двоје деце

 • БОЈАН ПЕРИЗ
  за област културе

БОЈАН ПЕРИЗ  из Врбаса, рођен 7. јануара 1984. године, Основну и Средњу школу завршио је у Врбасу, а звање Дипломирани инжењер заштите животне средине-Мастер стекао је на Факултету техничких наука, смер Инжињерство заштите животне средине и заштите на раду у Новом Саду. Од 2011. до 2012. године био је Приправник у Општинској управи Врбас у Одељењу за урбанизам, комунално стамбене послове и заштиту животне средине, а од 2014. до 2015. године обављао је делатност као Предузетник. Током 2015. и 2016. године учествовао је у организацији културних дешавања у Врбасу.
 

КУЛТУРА

Сликарка Татјана Мартицки гошћа Ликовне галерије

28. сеп 2020. КУЛТУРА

Сликарка Татјана Мартицки гошћа Ликовне галерије

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организоваће у у...

Адриен Ујхази побединица 46. Палете младих

15. сеп 2020. КУЛТУРА

Адриен Ујхази побединица 46. Палете младих

Адриен Ујхази, сликарка из Новог Сада, овогодишња је побе...

Скулптуре Јулијане Протић у Ликовној галерији

08. сеп 2020. КУЛТУРА

Скулптуре Јулијане Протић у Ликовној галерији

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса публици је од...

Нова изложба у Галерији Културног центра

19. авг 2020. КУЛТУРА

Нова изложба у Галерији Културног центра

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса постављена је...

Мирославу Алексићу "Вишњићева награда" за 2020. годину

12. авг 2020. КУЛТУРА

Мирославу Алексићу "Вишњићева награда" за 2020. годину

Мирослав Алексић, песник из Врбаса, добитник је "Вишњићев...