ОО СНС Врбас подржао Вучића у борби против мафије и предлог да буде кандидат СНС-а на изборима за председника Србије

Општински одбор Српске напредне странке у Врбасу једногласно је подржао преседника Србије Алксандра Вучића у борби против организованог криминала и предлог да се Александар Вучић кандидује на изборима за председника Србије 2022. године.

- Србија мора наставити да се развија и напредује. Србија жели да остане на путу политичке и економске стабилности, за које се председник Вучић изборио, одговорним и преданим радом, а коју желе да угрозе и сруше мафијашко-тајкунска опозиција и њихови кољачи.

Србији је неопходно да се настави са новим инвестицијама. Србија жели да отвара нова радна места, да гради нове путеве, школе, болнице.

Неопходно је да Србија настави бескомпромисну борбу за искорењивање организованог криминала и тотални слом мафије. ОО СНС Врбас сматра недопустивим срамни покушај тајнуско-мафијашке опозиције да убице и кољаче употреби као политичко средство за рушење власти и председника који има огромну подршку грађана.

Општински одбор СНС Врбас сматра да председник Вучић мора добити апсолутну подршку у борби за стабилну, успешну, безбедну Србију и бољу будућност грађана Србије.

Грађани Врбаса пружају безрезервну пресдеднику Вучићу у његовој борби против организованог криминала и борби за бољу и успешнију Србију и бољи и сигуран живог грађана Србије. Само Александар Вучић може да осигура останак Србије на путу успеха. Председниче из Вас смо. До победе!  - закључено је на седници ОО СНС Врбас.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"