Чланице Плесног клуба ПСН блистале у Суботици

У конкуренцији чак 104 такмичарске групе, девојчице из врбаског Плесног клуба ПСН оствариле су фантастичне резултате на такмичењу у модерним плесовима "Суботица OPEN 2021".

У свом дебитантском наступу прво место у категорији CHILDREN/Duo/Contemporary освојиле су Хана и Елена Маринковић, док је треће место у категорији Seniors/Solo/Contemporary освојила Сузана Вукшић.

"Такође, наша група са кореографијом 'Ocean', освојила је специјалну награду (категорија Children/Мала груп/Contemporary) и позив на Бугарско отворено првенство крајем марта, уз плаћену котизацију. Чланице ове групе су Хана и Елена Маринковић, Софија Врекић, Николина Грубач, Анђела Бубања и Жељана Зебић. Први пут смо од оснивања 2006. године добили похвале и подршку за будуће пројекте и такмичења од некога из власти, заправо, први пут нам се ико и обратио, па користим прилику да се захвалим и Срђану Станићу, члану Општинског већа задуженом за спорт и омладину, на лепим речима и најављеној подршци нашим девојкама и момцима на будућим такмичењима", саопштио је Миодраг Грујичић, председник Плесног клуба ПСН.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"