Фото конкурс Туристичке организације - РАЗГЛЕДНИЦЕ ВРБАСА

Туристичка организација општине Врбас расписала је ФОТО КОНКУРС 2020 - РАЗГЛЕДНИЦЕ ВРБАСА.

"Ове године Туристичка организација општине Врбас отворила је сувенирницу у којој се могу пронаћи различити сувенири са туристичким мотивима општине Врбас. Најстарија врста сувенира или успомена са путовања свакако су разгледнице, на којима се приказују разнородни мотиви једног краја. С тим у вези, Туристичка организација општине Врбас ове године организује фото конкурс Разгледнице Врбаса, који ће трајати од 01. августа до 01. октобра године. Централна тема фото конкурса су мотиви општине Врбас, било да су у питању знаменити објекти, амбијенталне целине, паркови, природа, Велики бачки канал. На конкурсу могу учествовати сви заинтересовани, било да се професионално или аматерски баве фотографијом", наводи се у позиву за учешће на конкурсу.

Детаљи конкурса и услови учешћа:

тема: Разгледнице Врбаса; број фотографија: 6; квалитет и величина фотографија: 300 dpi, дужа страна 3.000 пиксела, величина једне фотографије не сме прелазити 2 МB, JPG или PNG формат; фотографије могу бити монохроматске или у боји; није дозвољено експериментисати, манипулисати или монтирати садржину кадра.

Све пријављене фотографије морају бити аутентично дело потписаног аутора. Надокнада за учешће на конкурсу се не плаћа.

Уз фотографије послати и уредно попуњену пријаву са следећим подацима: име и презиме аутора, адреса (улица и број), место становања, контакт телефон и списак послатих радова са називом. Пријаву за учешће можете преузети на сајту Туристичке организације.

Сваки фајл означити бројем фотографије под којом се води у пријави са иницијалима аутора и називом фотографије, све раздвојено тачком. Пример: аутор Петар Петровић, шеста по реду фотографија наведена у пријави под називом Црква у центру – фајл се означава 6.ПП.Црква у центру.

Радове слати искључиво електронским путем на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком за фото конкурс. Рок за достављање радова је 01. октобар 2020.године.

Све пристигле фотографије ће оцењивати и одабрати двочлани жири у саставу Рајко Каришић и Ивица Девчић. Жири ће од изабраних фотографија донети одлуку која ће фотографија понети 1, 2. и 3. награду. Награда за 1. место износи 8.000 динара, за 2. место 5.000 динара, и за 3. место 3.000 динара. Одлука жирија је коначна и не може се уложити приговор.  

Награђене фотографије биће израђене у виду разгледница са наведеним именом аутора. Одабране фотографије са конкурса биће израђене на фото папиру и приказане на изложби на отвореном, на Тргу Николе Пашића током октобра 2020. године.  

Све фотографије пристигле путем конкурса остају у архиви Туристичке организације општине Врбас. Организатор конкурса има право, без надокнаде ауторима, да користи фотографије у сврхе промоције општине Врбас приликом јавних наступа, на интернет сајтовима и у својим публикацијама, са навођењем имена и презимена аутора фотографије.

Пријава Фото конкурс 2020 Разгледнице Врбаса

 

КУЛТУРА

Ликовни и литерарни конкурс поводом обележавања Светог Саве

13. јан 2021. КУЛТУРА

Ликовни и литерарни конкурс поводом обележавања Светог Саве

Одељење за децу и младе Народне библиотеке "Данило Киш", ...

Изложба слика 46. Палете младих

22. дец 2020. КУЛТУРА

Изложба слика 46. Палете младих

Од среде, 23. децембра, па све до 20. јануара 2021. годин...

Рожи Јодал награда "Карољ Сирмаи"

10. дец 2020. КУЛТУРА

Рожи Јодал награда "Карољ Сирмаи"

Књижевна награда "Карољ Сирмаи" за 2020. годину припала j...

Ивану Лаловићу награда "Небојша Деветак"

01. дец 2020. КУЛТУРА

Ивану Лаловићу награда "Небојша Деветак"

Награду "Небојша Деветак" за најбољи прилог објављен у ча...

У Ликовној галерији постављена изложба ИКОНАРТИ

01. дец 2020. КУЛТУРА

У Ликовној галерији постављена изложба ИКОНАРТИ

За љубитеље ликовне уметности, од данас, 01. децембра, у ...