Рођена Врбашанка Бјанка Буша европска првакиња у одбојци

Женска одбојкашка репрезентација Србије одбранила је титулу шампиона Европе, после тријумфа над Турском у финалу са 3:2 (21:25, 25:21, 25:21, 22:25, 15:13). Међу златним одбојкашицама налази се и једна рођена Врбашанка - Бјанка Буша, девојка која је својом фантастичном игром и сервисом донела неколико пресудних поена у одлучујућем, петом сету финала.

"Било је заиста тешко. Атмосфера је била дивна и одмагала нам је, али смо срећне јер смо одбраниле титулу", рекла је Бјанка Буша након утакмице.

Са њом се сложио и селектор Зоран Терзић - "Ово је једна права екипа која у сваком моменту зна шта хоће, која никад не одустаје и увек ће ићи на победу. Навикла је да побеђује и то је добро. Да се играло било где друго, било би нам мало лакше, добили бисмо другим резултатом. Ово је био пакао у ком никад нисмо играли, ни близу оваквој атмосфери. Буквално је било невероватно од првог до последњег звиждука, без икакве комуникације са екипом јер нисмо могли да се чујемо", рекао је Терзић за РТС после финала у Анкари.

photo: CEV

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"