Марјана Мараш, председница ОО СПС, захвалила се свим грађанима који су на јучерашњим изборима у недељу дали глас, како је рекла, „победничкој коалицији СПС – ПУПС – ЈС“.

„Као и што смо најављивали, СПС и коалиција око ње су изненађење избора. Тврдили смо да на републичким изборима можемо освојити више од 15 одсто гласова, што смо доказали, док смо у општини Врбас остварили бољи резултат него на прошлим локалним изборима. Према нашим резултатима, први смо на покрајинским изборима по пропорционалном систему, а наш кандидат на већинској листи др Милан Миловић иде у други круг избора. У Равном Селу, Бачком Добром Пољу, Савином Селу смо победили на изборима, и то је резултат нашег рада и поверења грађа у нашу коалицију“, рекла је Марјана Мараш, и истакла да кандидат СПС-а др Милан Миловић има озбиљне шансе за победу у другом кругу избора.

„Хвала свим грађанима општине Врбас на подршци коалицији око СПС-а, као и на подршци коју су ми пружили као кандидату на покрајинским изборима по већинском изборном систему. Гласајући за СПС и нашу коалицију они су препознали да се ради о најбољој опцији за њих, и тренд који се почео јављати на локалним изборима пре три године, када смо освојили 19 одсто гласова, више нико не може зауставити. Цела Војводина се црвени, Србија такође, и тога ће бити све више“, рекао је Миловић. Он је позвао грађане да изађу на изборе 20. маја, како би „осигурали победу коалиције СПС – ПУПС – ЈС, којој су интереси грађана Војводине на првом месту“.

КУЛТУРА

Расписани конкурси поводом Светосавских дана

16. јан 2020. КУЛТУРА

Расписани конкурси поводом Светосавских дана

Поводом обележавања СВЕТОСАВСКИХ ДАНА 2020, Одељење за де...

Три романа у избору за награду "Златни сунцокрет"

14. јан 2020. КУЛТУРА

Три романа у избору за награду "Златни сунцокрет"

У најужи избор за књижевну награду "Златни сунцокрет" жир...

"Ветрушка у данима неба" - Соларисов роман године

13. јан 2020. КУЛТУРА

"Ветрушка у данима неба" - Соларисов роман године

Роман Горана Лабудовића Шарла "Ветрушка у данима неба" у ...

"Скулптура у теракоти, три погледа"

09. јан 2020. КУЛТУРА

"Скулптура у теракоти, три погледа"

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса у уторак, 14...

Верољубу Вукашиновићу награда "Небојша Деветак"

19. дец 2019. КУЛТУРА

Верољубу Вукашиновићу награда "Небојша Деветак"

Награду "Небојша Деветак" за најбољи прилог објављен у ча...