Национална агенција за регионални развој расписује Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке удружењима предузетника за 2011. годину

Овај Програм предвиђа пружање бесповратне финансијске подршке удружењима предузетника у Републици Србији за реализацију пројеката који ће допринети унапређењу рада удружења предузетника и њихових чланова. Програм реализује Национална агенција за регионални развој у сарадњи са мрежом регионалних агенција/центара.

Право на доделу бесповратних средстава имају удружења предузетника, чији су чланови мала и средња предузећа и предузетници, која су уписана у Регистар удружења Агенције за привредне регистре. Корисници средстава могу бити и удружења која се баве уметничким и старим занатима чији чланови могу бити и физичка лица. Бесповратна средства се не могу одобрити удружењима предузетника која су обухваћена програмима за развој кластера Министарства економије и регоналног развоја, реализованим у претходне четири године.

Средства се додељују у износу од 100.000,00 динара до 500.000,00 динара по удружењу предузетника. Јавни позив за подршку удружењима предузетника је отворен од 1. јула до 29. јула 2011. године.

Пријаве се подносе лично у: Регионалној развојној агенцији Бачка; Модене 5, Нови Сад; Тел: 063/175-7781; Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.; www.rda-backa.rs

Преузмите Јавни позив и конкурсну документацију

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"