Национална агенција за регионални развој расписује Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке удружењима предузетника за 2011. годину

Овај Програм предвиђа пружање бесповратне финансијске подршке удружењима предузетника у Републици Србији за реализацију пројеката који ће допринети унапређењу рада удружења предузетника и њихових чланова. Програм реализује Национална агенција за регионални развој у сарадњи са мрежом регионалних агенција/центара.

Право на доделу бесповратних средстава имају удружења предузетника, чији су чланови мала и средња предузећа и предузетници, која су уписана у Регистар удружења Агенције за привредне регистре. Корисници средстава могу бити и удружења која се баве уметничким и старим занатима чији чланови могу бити и физичка лица. Бесповратна средства се не могу одобрити удружењима предузетника која су обухваћена програмима за развој кластера Министарства економије и регоналног развоја, реализованим у претходне четири године.

Средства се додељују у износу од 100.000,00 динара до 500.000,00 динара по удружењу предузетника. Јавни позив за подршку удружењима предузетника је отворен од 1. јула до 29. јула 2011. године.

Пријаве се подносе лично у: Регионалној развојној агенцији Бачка; Модене 5, Нови Сад; Тел: 063/175-7781; Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.; www.rda-backa.rs

Преузмите Јавни позив и конкурсну документацију

КУЛТУРА

"Удај се мушки" у дворишту МЗ Змајево

18. авг 2022. КУЛТУРА

"Удај се мушки" у дворишту МЗ Змајево

У дворишту Месне заједнице Змајево у среду је одиграна пр...

Мирославу Алексићу "Драинчева награда"

17. авг 2022. КУЛТУРА

Мирославу Алексићу "Драинчева награда"

Књижевник Мирослав Алексић добитник је овогодишње "Драинч...

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

12. авг 2022. КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

Ликовна галерија Културног центра Врбас организује у поне...

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...