Република Србија
Аутономна Покрајина Војводина
Општина Врбас
ОПШТИНСКА УПРАВА
Одељење за урбанизам, стамбене послове,
заштиту животне средине и енергетски менаџмент
Број: 353-91/2020-IV/05
Дана: 26. октобра 2020. године 

Ј А В Н И    П О З И В

Обавештавамо вас да ће се јавна презентација Урбанистичког пројекта  за урбанистичко архитектонску разраду за катастарску парцелу број 7983/2 к.о. Врбас-град а у циљу изградње вишепородичног стамбеног објекта спратности П+1, организовати у трајању од 7 (седам) дана почев од 4. новембра закључно са 10. новембром 2020. године у згради општине Врбас, у улици Маршала Тита број 89 Врбас, у трајању од 8 до 15 часова и на званичној интернет страници Општинске управе Врбас, Одељења за урбанизам стамбене послове, заштиту животне средине и енергетски менаџмент, urbanizam.vrbas.net

Урбанистички пројекат за урбанистичко архитектонске разраду за катастарску парцелу број 7983/2 к.о. Врбас-град, а у циљу изградње вишепородичног стамбеног објекта спратности П+1 израдио је Пројектни биро  „Atrijum“ из Врбаса, Миливоја Чобанског број 72, власник и одговорни урбаниста Верона Ерцеговац, дипл.инж.арх, лиценца број 200 0310 03, за потребе подносиоца захтева Трговина „Infinity trade“ Врбас, Јаше Томића бб, Врбас.

Током трајања јавне презентације биће отворена књига у којој се могу евидентирати примедбе и сугестије заинтересованих лица. Примедбе и сугестије се могу доставити и на електронску адресу Општинске управе Врбас, Одељења за урбанизам стамбене послове, заштиту животне средине и енергетски менаџмент, urbanizam.vrbas.net или путем поште, на адресу Општина Врбас, Маршала Тита број 89.

По спроведеном поступку и прибављању позитивног мишљења Општинске комисије за планове, урбанистички пројекат биће објављен на интернет страници органа јединице локалне самоуправе у року од пет дана од дана потврђивања.

Сва заитересована физичка и правна лица моћи ће да изврше увид у урбанистички пројекат, као и да у току трајања јавне презентације доставе своје примедбе и сугестије у писаном облику Одељењу за урбанизам, стамбене послове, заштиту животне средине Општинске управе Врбас. Евидентиране примедбе и сугестије правних и физичких лица могу утицати на урбанистичко решење.

Контакт особа за давање обавештења о јавној презентацији: Валентина Продановић, тел: 021-7954-019

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"