Одељење за друштвене делатности општине Врбас у току трајања ванредног стања је на услузи грађанима од 8-13 часова. Буџетски корисници и грађани који треба да поднесу захтев и одговарајућу документацију за остваривање неког права  који се води и решава у Општинској управи Врбас све захтеве, потврде, обрачуне који су неопходни за решавање одређеног права моће ће да оставе у кутији која ће бити постављена у холу Општинске управе.

Све информације  у вези са остваривањем права из надлежности Одељења за друштвене делатности (друштвена брига о деци-дечији додатак, родитељски додатак, накнада за време породиљског одсуства; борачко-инвалидска заштита, питања за избегла и расељена лица; корисници статуса енергетски заштићених купаца) информације могу добити на тел. 021/7954-064.

Рад са буџетским корисницима и грађанима  је организован и електронским путем  (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.) и путем е-Управе.

Сва  решења за остваривање права на дечији додатак поднета до 20.3.2020. грађани са пребивалиштем у  Врбасу могу преузети у Општинској управи у Врбасу,као и решења за остваривање права на родитељски и матерински додатак.  Одлука Влада Србије је да се за време ванредног стања продужи исплата свим корисницима дечијих додатака социјалне помоћи додатака за помоћ и негу других лица, и грађани са правом на накнаду у вези са посебном негом детета то право имати и после 15. марта на основу раније донетих решења.којима то право истиче 15. марта Ово практично значи да се сви рокови у управном поступку (подношење жалби, доношење одлука…) продужавају за 30 дана од дана престанка ванредног стања

  

Нова електронска апликација за исказивање интересовања за упис деце у основне школе  је стартовала са радом 1.4. :

https://euprava.gov.rs/usluge/5569

КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

30. јун 2022. КУЛТУРА

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

Концертом филмске музике те пројекцијом филма “Не играј н...

Заказана изложба графика "Memento mori"

30. јун 2022. КУЛТУРА

Заказана изложба графика "Memento mori"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за п...

Почиње Равно Село Филм Фестивал

29. јун 2022. КУЛТУРА

Почиње Равно Село Филм Фестивал

У четвртак, 30. јуна, почиње V Равно Село Филм Фестивал и...