Дана 1. марта 2012. године одржана је седница Општинског већа општине Врбас. Седницу је водио Председник општине др Жељко Видовић.

Између осталих Општинско веће је подржало Предлог Председника општине Врбас којим је наша Општина међу првима у Републици средствима из буџета Општине  одобрила  исплату средстава за подстицај у постизању врхунских спортских резултата младим спортистима са територије општине Врбас који тренирају и такмиче се  за спортске клубове општине Врбас.

Општинско веће је такође подржало Предлог Председника општине о расподели буџетских средстава намењених за реализацију програма редовних активности спортских клубова и спортских организација на територији општине Врбас за 2012. годину.

У 2012. години из буџета општине Врбас планирана су знатно већа средства за финансирање спорта него претходних година, са циљем да се допринесе подизању квалитета рада у спортским клубовима и створе предуслови за несметано функционисање, омасовљење и   популаризацију спорта  у општини Врбас.

Општинско веће је подржало Предлог ЈКП „Стандард“ да корисницима услуга који нису остварили попуст на рачуну за јануар 2012. године у износу од 50% задужења за грејање и 100% задужења за воду, канализацију и изношење смећа омогући остваривање наведеног попуста уколико закључно са 31. мартом 2012. године измире обавезе које су доспеле за плаћање закључно са 29. фебруаром 2012. године. Наведени попуст ће бити обрачунат на рачуну за месец март 2012. године.

У циљу подизања безбедности на подручју општине Врбас на седници је такође подржан предлог Председника општине да се Полицијској станици Врбас уступе на трајно коришћење два путничка возила.

Општинско веће

КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

30. јун 2022. КУЛТУРА

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

Концертом филмске музике те пројекцијом филма “Не играј н...

Заказана изложба графика "Memento mori"

30. јун 2022. КУЛТУРА

Заказана изложба графика "Memento mori"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за п...

Почиње Равно Село Филм Фестивал

29. јун 2022. КУЛТУРА

Почиње Равно Село Филм Фестивал

У четвртак, 30. јуна, почиње V Равно Село Филм Фестивал и...