Дана, 17. децембра 2010. године одржана је седница Општинског већа општине Врбас коју је водио је Председник др Жељко Видовић.
Седница Већа одржана је у припреми осме седнице Скупштине општине Врбас која ће се одржати у среду 29. децембра 2010. године.
 
Веће је разматрало нацрте и утврдило предлоге следећих аката:
Предлог одлуке о буџету општине Врбас за 2011. годину, Предлог одлуке Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету за 2010. годину, Предлог одлуке о Програму уређивања градског грађевинског земљишта за град Врбас и насељена места општине Врбас за 2011. годину, Предлог пословника о изменама и допунама Пословника Скупштине општине Врбас, Предлог плана генералне регулације за насеље Врбас, Предлог  измена и допуна Плана детаљне  регулације блока 44. у Врбасу, Предлог одлуке о одређивању такси стајалишта на територији општине Врбас, Предлог одлуке о превозу путника у друмском саобраћају, Предлог одлуке о оснивању Туристичке организације општине Врбас, Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама, Предлог одлуке о потврђивању чланства општине Врбас у Сталној конференцији градова и општина –Савез градова и општина Србије, Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа  за информисање « Врбас» из Врбаса за 2011. годину, Предлог решења о давању сагласности  на Програм пословања са финансијским планом ЈКП « Стандард» Врбас за 2011. годину, Предлог решења о давању сагласности на измене и допуне Програма пословања Јавног предузећа  «Дирекција за изградњу» из Врбаса за 2010. годину, Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа  «Дирекција за изградњу» из Врбаса за 2011. годину, Предлог решења о давању сагласности на План и програм пословања Јавног предузећа за превоз путника « Врбас» из Врбаса за 2011. годину, Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа « Врбас-гас « за дистрибуцију природног гаса за 2011. годину,Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду општине Врбас за 2011. годину.
 

КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

12. авг 2022. КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

Ликовна галерија Културног центра Врбас организује у поне...

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

30. јун 2022. КУЛТУРА

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

Концертом филмске музике те пројекцијом филма “Не играј н...

Заказана изложба графика "Memento mori"

30. јун 2022. КУЛТУРА

Заказана изложба графика "Memento mori"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за п...