Дана, 17. децембра 2010. године одржана је седница Општинског већа општине Врбас коју је водио је Председник др Жељко Видовић.
Седница Већа одржана је у припреми осме седнице Скупштине општине Врбас која ће се одржати у среду 29. децембра 2010. године.
 
Веће је разматрало нацрте и утврдило предлоге следећих аката:
Предлог одлуке о буџету општине Врбас за 2011. годину, Предлог одлуке Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету за 2010. годину, Предлог одлуке о Програму уређивања градског грађевинског земљишта за град Врбас и насељена места општине Врбас за 2011. годину, Предлог пословника о изменама и допунама Пословника Скупштине општине Врбас, Предлог плана генералне регулације за насеље Врбас, Предлог  измена и допуна Плана детаљне  регулације блока 44. у Врбасу, Предлог одлуке о одређивању такси стајалишта на територији општине Врбас, Предлог одлуке о превозу путника у друмском саобраћају, Предлог одлуке о оснивању Туристичке организације општине Врбас, Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама, Предлог одлуке о потврђивању чланства општине Врбас у Сталној конференцији градова и општина –Савез градова и општина Србије, Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа  за информисање « Врбас» из Врбаса за 2011. годину, Предлог решења о давању сагласности  на Програм пословања са финансијским планом ЈКП « Стандард» Врбас за 2011. годину, Предлог решења о давању сагласности на измене и допуне Програма пословања Јавног предузећа  «Дирекција за изградњу» из Врбаса за 2010. годину, Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа  «Дирекција за изградњу» из Врбаса за 2011. годину, Предлог решења о давању сагласности на План и програм пословања Јавног предузећа за превоз путника « Врбас» из Врбаса за 2011. годину, Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа « Врбас-гас « за дистрибуцију природног гаса за 2011. годину,Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду општине Врбас за 2011. годину.
 

КУЛТУРА

Слике Стојана Божића у Ликовној галерији КЦ

03. авг 2020. КУЛТУРА

Слике Стојана Божића у Ликовној галерији КЦ

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса постављена је...

Графике Кристине Карлсен у Галерији КЦ

06. јул 2020. КУЛТУРА

Графике Кристине Карлсен у Галерији КЦ

Иако је за уторак, 07. јул, било најављено отварање излож...

Нова књига афоризама Веселина Милићевића

01. јул 2020. КУЛТУРА

Нова књига афоризама Веселина Милићевића

У оквиру издавачке делатности Народне библиотеке "Данило ...

Градском музеју КЦВ подршка за два пројекта

20. јун 2020. КУЛТУРА

Градском музеју КЦВ подршка за два пројекта

Градском музеју Културног центра Врбаса одобрена су средс...

Изложба Сандре Јањатовић у Галерији КЦ Врбаса

17. јун 2020. КУЛТУРА

Изложба Сандре Јањатовић у Галерији КЦ Врбаса

Ликовна галерија Културног центра Врбаса приредила је изл...