Ликовни конкурс "Жврљам и уживам"

Ликовна радионица "Школица - Цртица" расписала је за ученике основних и средњих школа ликовни конкурс на тему "Жврљам и уживам".

Сви заинтересовани могу се пријавити индивидуално или преко установа које похађају, са највише три рада у формату блока број 5, а техника је слободна. На полеђини сваког рада потребно је читко, штампаним словима исписати име и презиме учесника конкурса, разред, назив школе, место и поштански број, име и презиме ликовног педагога и контакт телефон или адресу електронске поште.

Конкурс је отворен до 10. јуна 2017. године. Радове ће оцењивати трочлани жири који ће именовати Ликовна радионица "Школица – Цртица". Најбољи радови ће бити изложени у фоајеу биоскопа "Југославија" крајем јуна. Прва два награђена аутора ће имати могућност да похађају летњу ликовну радионицу у трајању од два месеца, док ће трећем награђеном припасти пригодна награда.

Радове слати поштом на Ликовну галерију Културног центра Врбаса, Маршала Тита 81, 21460 Врбас, или донети лично у Ликовну галерију Културног центра Врбаса, радним данима између 09.00 и 12.00 часова преподне, односно између 18.00 и 20.00 часова послеподне. Радове након изложбе ће аутори моћи да преузму у Ликовној галерији.

Све додатне информације могу се добити на телефонима 064/9710-350 или 021/30-10-425, или путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"