За викенд "Колонија отворених врата"

Kolonija otvorenih vrata

Са жељом да заједно са грађанима обележи 45 година постојања, Удружење ликовних уметника општине Врбас организоваће од 13. до 15. новембра тродневну ликовну колонију под називом "Колонија отворених врата".

Сусрет чланова УЛУВ и љубитеља ликовне уметности организује се у сарадњи са Културним центром Врбаса и Галеријом Културног центра, у чијем ће се простору колонија и одржати. "Учесници ове ликовне колоније су академици и уметници аутодидакти - аматери, а циљ и идеја овог пројекта су да се грађанима представе афирмисани уметници, чланови Удружења, и њихов рад, као и да се јавности дочара квалитет културног и уметничког стваралаштва у нашем граду", саопштено је из Удружења ликовних уметника општине Врбас. Колонија се одржава у петак, суботу и недељу, свакога дана од 09.00 до 18.00 часова.

Иначе, Удружење ликовних уметника општине Врбас - УЛУВ, основано је 1970. године. За 45 година постојања УЛУВ је организовао исто толико јесењих ликовних салона. Заједно са Културним центром учествује и у организацији Палете младих, која заједно са салоном представља две највеће и најпрестижније ликовне манифестације у граду. Такође, УЛУВ редовно организује заједничке и самосталне изложбе чланова удружења.    

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"