документ Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима на територији општине Врбас

Република Срибија
Аутономна Покрајина Војводина
Општина Врбас
ОПШТИНСКО ВЕЋЕ
Број: 06-4-136/2021-III/02
Дана: 22. јула 2021. године
ВРБАС 

На основу Закључка Општинског већа о расписивању Јавног конкурса за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима  број: 06-4-134/2021-III/02 од 22.јула 2021. године и Правилника о суфинансирању мера енергетске санације број: 06-4-119/2021-III/02  од 09. јула 2021.године, општина  Врбас

Расписује

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА УЧЕШЋЕ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ  У ДОМАЋИНСТВИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ВРБАС

У оквиру реализације Одлуке о доношењу локалног акционог плана за енергетску  ефикасност у стамбенонм сектору општине Врбас („Сл.лист општине Врбас“ број 24/2017) и Одлуке о продужењу важења одлуке о доношењу локалног акционог плана за енергетску ефикасност у стамбеном сектору општине Врбас(„Сл.лист општине Врбас“ број 10/2021)  о финансијској подршци домаћинствима у процесу енергетске санације  за 2021. годину (у даљем тексту Одлука), а у складу са чланом 2 Одлуке, расписује се Јавни позив ради избора привредних субјеката који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката. Мере енергетске санације у домаћинствима предвиђене Одлуком спроводе се кроз сарадњу са привредним субјектима који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката, а крајњи корисници  бесповратних средстава су домаћинства на територији општине Врбас. Домаћинства која остваре право на суфинансирање могу набавити добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог јавног конкурса.

Циљ спровођења мера енергетске санације је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Врбас.

Појашњење прихватљиве јединичне цене за меру1.
У јавном позиву је дефинисана прихватљива јединична цена по м² за прозоре, балконска и улазна врата и то НИЈЕ МАКСИМАЛНА ЈЕДИНИЧНА ЦЕНА.
Јединична цена коју понуде привредни субјекти МОЖЕ бити већа од цене дате у јавном позиву. Квалификоваће се и привредни субјекти који дају већу цену. ЈЕДИНИЧНА ЦЕНА НИЈЕ ОГРАНИЧЕНА.

 

 Преузми:

 

 

КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

12. авг 2022. КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

Ликовна галерија Културног центра Врбас организује у поне...

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

30. јун 2022. КУЛТУРА

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

Концертом филмске музике те пројекцијом филма “Не играј н...

Заказана изложба графика "Memento mori"

30. јун 2022. КУЛТУРА

Заказана изложба графика "Memento mori"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за п...