archive Јавни позив за учешће у јавној расправи о нацрту одлуке о изменама одлуке о начину, поступку и висини накнаде за успостављање права службености на непокретностима у јавној својини општине Врбас

Република Србија
Аутономна покрајина Војводина
Општина Врбас
ОПШТИНСКО ВЕЋЕ
Број:06-4-67/2/2020-III/02
Дана: 03. децембра 2020. године
ВРБАС 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА ОДЛУКЕ О НАЧИНУ, ПОСТУПКУ И ВИСИНИ НАКНАДЕ ЗА УСПОСТАВЉАЊЕ ПРАВА СЛУЖБЕНОСТИ НА НЕПОКРЕТНОСТИМА У ЈАВНОЈ СВОЈИНИ ОПШТИНЕ ВРБАС

Предмет јавне расправе је Нацрт одлуке о изменама Одлуке о начину, поступку и висини накнаде за успостављење права службености на непокретностима у јавној својини општине Врбас.

Јавна расправа ће трајати у периоду од 03. децембра 2020. године до 17. децембра 2020. године.

Дана 16. децембра 2020.године одржаће се округли сто на коме ће се презентовати Нацрт одлуке о изменама Одлуке о начину, поступку и висини накнаде за успостављење права службености на непокретностима у јавној својини општине Врбас, у периоду  од 13:00 до 15:00 часова, у згради Општинске управе Врбас, I спрат , соба број 5 (мала сала), ул. Маршала Тита број 89, Врбас. На презентацији ће бити присутни представници Одељења за финансије и буџет општине Врбас и Одељења за инвестиције, комуналне и грађевинске послове.

Предлоге, примедбе и сугестије грађани могу доставити у писаном облику на адресу: Општинска управа Врбас, 21460 Врбас, ул. Маршала Тита број 89 за Општинско веће или у електронском облику на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Саставни део овог позива је Нацрт одлуке о изменама Одлуке о начину, поступку и висини накнаде за успостављење права службености на непокретностима у јавној својини општине Врбас, који ће бити објављен на званичној интернет презентацији општине Врбас www.vrbas.net и на огласној табли Скупштине општине Врбас.

Након спроведене јавне расправе Одељења за инвестиције, комуналне и грађевинске послове сачиниће извештај о јавној расправи. 

 

Председник Општинског већа,
Предраг Ројевић, с.р.

КУЛТУРА

Ликовни и литерарни конкурс поводом обележавања Светог Саве

13. јан 2021. КУЛТУРА

Ликовни и литерарни конкурс поводом обележавања Светог Саве

Одељење за децу и младе Народне библиотеке "Данило Киш", ...

Изложба слика 46. Палете младих

22. дец 2020. КУЛТУРА

Изложба слика 46. Палете младих

Од среде, 23. децембра, па све до 20. јануара 2021. годин...

Рожи Јодал награда "Карољ Сирмаи"

10. дец 2020. КУЛТУРА

Рожи Јодал награда "Карољ Сирмаи"

Књижевна награда "Карољ Сирмаи" за 2020. годину припала j...

Ивану Лаловићу награда "Небојша Деветак"

01. дец 2020. КУЛТУРА

Ивану Лаловићу награда "Небојша Деветак"

Награду "Небојша Деветак" за најбољи прилог објављен у ча...

У Ликовној галерији постављена изложба ИКОНАРТИ

01. дец 2020. КУЛТУРА

У Ликовној галерији постављена изложба ИКОНАРТИ

За љубитеље ликовне уметности, од данас, 01. децембра, у ...