Фото конкурс 2024 - "Врбас кроз објектив"

Туристичка организација општине Врбас расписала је фото конкурс на тему "ВРБАС КРОЗ ОБЈКЕТИВ", који ће трајати до 20. августа 2024. године. Централна тема фото конкурса су мотиви општине Врбас, било да су у питању знаменити објекти, амбијенталне целине, паркови, природа, Велики бачки канал; културно-историјско, градитељско, споменичко, религијско и индустријско наслеђе, као и  манифестације и други догађаји од значаја за општину Врбас. На конкурсу могу учествовати сви заинтересовани, било да се професионално или аматерски баве фотографијом, саопштено је из Туристичке организације.

Детаљи конкурса и услови учешћа

Тема: Туриста у свом родном крају

Број фотографија: 6

Квалитет и величина фотографија: 300 dpi, дужа страна 4.000 пиксела, да величина једне фотографије не прелази 2 МB, у JPG или PNG формату.

Фотографије могу бити монохроматске или у боји. Није дозвољено експериментисати, манипулисати или монтирати саджину кадра нити користити филтере.

Све пријављене фотографије морају бити аутенично дело потписаног аутора.

Надокнада за учешће на конкурсу се не плаћа.

Уз фотографије послати и уредно попуњен образац пријаве са следећим подацима: име и презиме аутора, адреса (улица и број), место становања, контакт телефон и списак послатих радова са називом.

Сваки фајл означити бројем фотографије под којом се води у пријави са иницијалима аутора и називом фотографије, све раздвојено тачком. Пример: аутор Петар Петровић, шеста по реду фотографија наведена у пријави под називом Црква у центру – фајл се означава 6.ПП.Црква у центру.

Образац пријаве за учешће можете преузети овде.

Радове слати искључиво електронским путем на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком за фото конкурс.

Крајњи рок за достављање радова је 20. август 2024. године.

Све пристигле фотографије ће оцењивати и одабрати стручни жири. Жири ће од изабраних фотографија донети одлуку која ће фотографија понети 1, 2. и 3. награду. Одлука жирија је коначна и не може се уложити приговор. Награда за 1. место износи 30.000 динара. Награда за 2. место износи 18.000 динара. Награда за 3. место износи 12.000 динара.

Награђене фотографије, као и избор од пристиглих фотографија са фото конкурса из 2020, 2022. и 2024. године биће презентоване на изложби у Ликовној галерији Културног центра Врбаса, од 16. до 20. септембра 2024. године, као и у каталогу изложбе.

Напомена: Све фотографије пристигле путем конкурса остају у архиви Туристичке организације општине Врбас. Организатор конкурса има право, без надокнаде ауторима, да користи фотографије у сврхе промоције општине Врбас приликом јавних наступа, на интернет сајтовима и у својим публикацијама, са навођењем имена и презимена аутора фотографије.

За све додатне информације у вези са конкурсом, можете послати на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком За фото конкурс, или радним данима на телефон 021.3008.110 од 08.00 до 14.00 часова.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"