Ројевић: Мото скуп манифестација која промовише општину Врбас

На теренима Центра за физичку културу "Драго Јововић" одржано је централно вече манифестације Мото скуп Врбас, која се организује по пети пут. И ове године учествују мотоциклисти из целог региона, Србије, Хрватске, Македоније, Босне и Херцеговине, али и Аустрије и других земаља.

Председник општине Врбас Предраг Ројевић, рекао је да Мото скуп Врбас туристички, привредни и културни догађај. "То је манифестација која олакшава представљање туристичких потенцијала наше општине. То је манифестација која Врбас промовише као успешну локалну самоуправу и привлачну туристичку дестинацију, и уједно помаже развој локалног угоститељског сектора. Радећи заједно са Покрајинском владом и Владом Републике Србије, учинили смо велике помаке у погледу развоја туристичких потенцијала и развоју наше општине. Како кроз унапређење традиционалних, врло респектабилних манифестација, тако и кроз подршку новим смотрама у области промоције народне традиције, образовања, културе, спорта и туризма", рекао је Ројевић.

Мото скуп организује Мото клуб "Парадизо" из Врбаса, уз подршку Туристичке организације Врбас. Уз боравак у кампу на теренима ЦФК "Драго Јововић", од 27. до 30. јула, мотоциклисти су у суботу продефиловати главним градским улицама, а организовано је надметање у мотоциклистичким вештинама. У оквиру културно-забавног програма наступили су локални рок састав Рок апотека и Ван Гог. У петак су на бини били Trilogy и Прљави инспектор Блажа и Кљунови, а у четвртак, на отварању манифестације, наступио је локални бенд Рок трајања.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"