Одржана III Национална изложба паса свих раса

Врбас је у суботу био домаћин III Националне изложбе паса свих раса, коју је организовало Кинолошко друштво Врбас.

"Имали смо прилику да видимо изложбу паса готово свих раса, али можда што је још важније, имали смо прилику да видимо промоцију љубави, пожтвованости, стрпљења и спортског духа. Захваљујући одговорности и одговорном раду Кинолошког друштва Врбас већ трећи пут се у нашем граду окупљају бројни одгајивачи и такмичари из Србије и Европе, тако да нам је веома драго да имо прилику да их угостимо и надамо се да ће из Врбаса понети најлепше успомене", рекла је овим поводом Тијана Алексић, заменица председника општине Врбас.

Драган Јоцић, председник Кинолошког друштва Врбас, изразио је задовољство што љубитељи паса у овом делу Војводине имају прилику да виде псе из Холандије, Белгије, Норвечке, Мађарске, Шпаније, Италије, Бугарске, Румуније, свих држава окружења и Србије, чак и из Сједињених Америчких Држава и Индонезије

"Веома смо задовољни бројем излагача, изненађени смо неким од пријава и хвала одгајивачима на одлуци да своје псе прикажу у Врбасу. Наше судије су из Мађарске, Румуније и Србије, и то је још једна потврда високог нивоа изложбе коју организујемо. На ЦАЦ изложби припремили смо шест рингова, уз додатну једну специјалку, а ако узмемо у обзир да се данас одржава и изложба у Суботици, можемо бити веома задовољни одзивом. Страним излагачима наша признања веома значе јер им обезбеђују да испуне услове шампионата Србије. За 08. октобар заказали смо специјалне изложбе добермана и теријера типа бул. Прве године имали смо 110 паса, друге 170, а надамо се ове јесени да ћемо имати барем 200", рекао је Драган Јоцић, председник КДВ.   

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"