Првој беби рођеној у 2023. години новчана помоћ од 100.000 динара

Председник општине Врбас Предраг Ројевић, заједно са сарадницима, Тијаном Алексић, заменицом председника општине, и Срђаном Станићем, чланом Општинског већа, обишао је данас и у име локалне самоуправе новчано даривао прворођену бебу у 2023. години у општини Врбас. Једном од најмлађих становника општине, Милану Цвијановићу из Равног Села уручено је 100.000 динара.

„Милана и његову породицу обишли смо у њиховој кући у Равном Селу. Мајци Марији и оцу Саву уручили смо и пакет са играчкама, пеленама и другом неопходном опремом за бебе. Нисмо заборавили ни његову четворогодишњу сестру, за коју смо обезбедили пакет са играчкама и слаткишима. Новчана поклон честитка за прворођену бебу је само део мера које обезбеђујемо за децу у општини Врбас. Наставићемо да унапређујемо подршку породици и деци. Настављамо да развијамо наш Врбас“, рекао је након посете Ројевић.

Основ по ком је поклон ваучер припао малом Равноселцу је одлука Скупштине општине Врбас да ова врста подршке припада прворођеној беби чији родитељи имају званично боравиште на територији општине Врбас.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"