Нове медаље за борце КБС Врбас

Клуб борилачких спортова Врбас поново је забележио сјајне разултате на званичним такмичењима на којим су наступали његови чланови. На Првенству Војводине које је одржано у Новом Саду, у дисциплини лоу кик и у конкуренцији 135 такмичара, сениор Лука Пејановић стигао је до златне медаље и шампионског звања у категорији до 71 кг. Истовремено, Марко Дешић је освојио бронзану медаљу у категорији до 75 кг.

"Још једном се напоран рад у претходним месецима исплатио и донео резултате на најважнијим такмичењима. Лука и Марко уложили су сав труд и остварили врхунске резултате на Првенству Војводине. Стигли смо до једне златне и једне бронзане медаље и тиме наставили традицију да у својим редовима увек имамо шампионе. Пред нама су још два такмичења, Првенствено Србије у тајландском боксу, које се одржава у Суботици, и Првенство Војводине у дисциплини К1, у Бечеју, и оба се одржавају у последњој декади новембра. Циљеви се не мењају; поново бити у врху, међу најбољима, и тако потврдити да Клуб борилачких спортова Врбас и даље уме да изнедри врхунске борце и шампионе", рекао је Душан Килибарда, први тренер у КБС Врбас.

Иначе, овај спортски колектив у априлу 2023. године обележиће две деценије постојања. У овом периоду освојено је више од 500 медаља на домаћим и међународним такмичењима, клуб је у својим редовима имао бројне прваке државе и аматерске и професионалне европске и светске прваке, а борилачким вештинама у њему се учило на стотине такмичара и рекреативаца. И данас се ради о једном од најпопуларнијих врбаских спортских клубова чија су врата увек отворена за љубитеље борилачких вештина. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"