Пројекат чишћења ВБК ускоро на јавној расправи

Општинска управа Врбас, Одељење за урбанизам и просторно планирање, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине - Одсек за заштиту животне средине и енергетски менаџмент, обавештава заинтересоване органе, организације и јавност, да је носилац пројекта, ЈВП "ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ" из Новог Сада, поднело Покрајинском секретаријату за урбанизам и заштиту животне средине захтев за давање сагласности на студију о процени утицаја на животну средину пројекта Ремидијација / ревитализација Великог бачког канала са изградњом постројења за третман опасног отпада - Фаза I у Врбасу.

Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине је огласио јавни увид у садржину поднетог захтева и приложену Студију о процени утицаја на животну средину, која је изложена у просторијама Секретаријата, у Новом Саду, Булевар Михајла Пупина 16, канцеларија број 39 - приземље, и може се преузети са http://www.ekourbapv.vojvodina.gov.rs/netehnicki-rezimei-2022/

Заинтересовани органи, организације и јавност могу код Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине остварити своје право у јавни увид, сваког радног дана у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова, до 26. септембра 2022. године, лично, поштом или путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  

Јавна расправа и презентација предметне Студије одржаће се 27. септембра 2022. године у приземљу зграде Владе АПВ, Булевар Михајла Пупина 16, канцеларија број 39, са почетком у 12.00 часова, уз најаву за заинтересована лица на телефон 021.487.4690 или на горе наведини mail.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"