Расписан фото конкурс Разгледнице Врбаса

Туристичка организација општине Врбас расписала је фото конкурс "Разгледнице Врбаса", који ће трајати до 01. децембра. Централна тема фото конкурса су мотиви општине Врбас, било да су у питању знаменити објекти, амбијенталне целине, паркови, природа, Велики бачки канал... На конкурсу могу учествовати сви заинтересовани грађани, било да се професионално или аматерски баве фотографијом, саопштено је ТООВ.

"Ове године Туристичка организација општине Врбас отворила је сувенирницу где се могу наћи разнолики сувенири на којима су приказани туристички мотиви општине Врбас. Најстарија врста сувенира или успомена са путовања свакако су разгледнице, на којима се приказују разнородни мотиви једног краја. 

Детаљи конкурса и услови учешћа

Тема: Разгледнице Врбаса

Број фотографија: 6

Квалитет и величина фотографија: 300 dpi, дужа страна 3.000 пиксела, да величина једне фотографије не прелази 2 МB, у JPG или PNG формату. Фотографије могу бити монохроматске или у боји. Није дозвољено експериментисати, манипулисати или монтирати садржину кадра нити користити филтере. Све пријављене фотографије морају бити аутентично дело потписаног аутора. Надокнада за учешће на конкурсу се не плаћа.

Уз фотографије послати и уредно попуњену пријаву са следећим подацима: име и презиме аутора, адреса (улица и број), место становања, контакт телефон и списак послатих радова са називом. Пријаву за учешће можете преузети на сајту www.turizamvrbas.com

Сваки фајл означити бројем фотографије под којом се води у пријави са иницијалима аутора и називом фотографије, све раздвојено тачком. Пример: аутор Петар Петровић, шеста по реду фотографија наведена у пријави под називом Црква у центру – фајл се означава 6.ПП.Црква у центру.

Радове слати искључиво електронским путем на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком за фото конкурс. Рок за достављање радова је 01. децембар 2022. године. Све пристигле фотографије ће оцењивати и одабрати стручни жири. Жири ће од изабраних фотографија донети одлуку која ће фотографија понети 1, 2. и 3. награду. Награда за 1. место износи 10.000 динара, за 2. место 7.000 динара, и за 3. место износи 5.000 динара. Одлука жирија је коначна и не може се уложити приговор.

Награђене фотографије биће израђене у виду разгледница са наведеним именом аутора. Напомена: Све фотографије пристигле путем конкурса остају у архиви Туристичке организације општине Врбас. Организатор конкурса има право, без надокнаде ауторима, да користи фотографије у сврхе промоције општине Врбас приликом јавних наступа, на интернет сајтовима и у својим публикацијама, са навођењем имена и презимена аутора фотографије.

 

КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

12. авг 2022. КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

Ликовна галерија Културног центра Врбас организује у поне...

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

30. јун 2022. КУЛТУРА

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

Концертом филмске музике те пројекцијом филма “Не играј н...

Заказана изложба графика "Memento mori"

30. јун 2022. КУЛТУРА

Заказана изложба графика "Memento mori"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за п...