ЈКП "Комуналац" санира канализациону мрежу

JKP "Komunalac" sanira kanalizacionu mrežu

На углу трију врбаских улица - Панонске, ЈНА и Бачке, данас су почели радови у оквиру редовног одржавања канализационе мреже, саопштено је из Јавног комуналног предузећа "Комуналац".

"Упоредо с пружањем услуга водоснабдевања и континуираним унапређењем система, ПЈ 'Водовод и канализација' ЈКП 'Комуналац' у оквиру својих делатности редовно одржава и канализациону мрежу. Тренутно се радови изводе на саставу трију улица – Панонске, ЈНА и Бачке у Врбасу. У овом делу града дошло је до слегања шахте која је изазвала пуцање постојећег цевовода што је довело до отежаног функционисања система у фекалној канализацији, те је реконструкција неопходна. Након санације проблема, биће побољшан доток и доћи ће до нормализације система одвођења отпадних вода у овом делу града.

Планирани рок за завршетак радова је 29. јул, а до тада ће саобраћај на овој локацији бити затворен. Возила се усемравају на улицу Народног фронта из правца Светозара Марковића, док улаз у Бачку улицу из тог смера, такође, није могућ. Улаз у Панонску улицу из правца Аутобуске станице, такође је затворен. Инвеститор радова је Општина Врбас", наводи се у саопштењу ЈКП "Комуналац".

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"