ПКС: Јавни позив за програм подршке малим и средњим предузећима при аплицирању за приступ ЕУ фондовима

Привредна комора Србије у сарадњи са Коморским инвестиционим форумом Западног Балкана 6 (КИФ ЗБ6) позива на пријаву за ућешће у пројекту пружања техничке асистенције микро, малим и средњим предузећима (ММСП) при аплицирању за ЕУ фондове. Ову активност Привредна комора Србије спроводи у оквиру пројекта подршке Европске Уније националним коморама Западног Балкана и у потпуности је финансирана од стране ЕУ.

Овај програм предвиђа учешће 60 малих и средњих предузећа са Западног Балкана, од којих десет из Србије. Позивамо вас да се пријавите на платформу која је посебно дизајнирана за спровоћење ове активности и одабира потенцијалних учесника у програму. Можете се пријавити путем следећег линка. Платформа ће служити као кључна контакт тачка за помоћ, информисање и центар знања за потенцијалне учеснике.

Процес селекције почиње регистрацијом на платформи, након чега следи пролазак кроз курс и тест спремности и оцењивања, затим онлајн интервју са компанијама које су положиле тест приликом чега ћемо разговарати о вашој идеји и тренутно отвореним позивима на које можете да се пријавите. Курс је осмишљен тако да на најефикаснији начин едукује потенцијалне кандидате, кроз пример позива за подношење предлога пројекта. Омогућава малим и средњим предузећима да на практичном примеру имају директан увид у један од потенцијалних позива и провере своје знање кроз бодовање. Процес се завршава евалуацијом, након чега ће дабране компаније добити обавештење путем мејла.

Рок за подношење пријава за програм подршке малим и средњим предузећима при аплицирању за приступ ЕУ фондовима, односно пријављивање компанија на платформи је 09. септембар 2022. године.

За све додатне информације и питања контактирајте Центар за КИФ путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или броја телефона: +381 11 414 94 79.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"