ПКС: Јавни позив за програм подршке малим и средњим предузећима при аплицирању за приступ ЕУ фондовима

Привредна комора Србије у сарадњи са Коморским инвестиционим форумом Западног Балкана 6 (КИФ ЗБ6) позива на пријаву за ућешће у пројекту пружања техничке асистенције микро, малим и средњим предузећима (ММСП) при аплицирању за ЕУ фондове. Ову активност Привредна комора Србије спроводи у оквиру пројекта подршке Европске Уније националним коморама Западног Балкана и у потпуности је финансирана од стране ЕУ.

Овај програм предвиђа учешће 60 малих и средњих предузећа са Западног Балкана, од којих десет из Србије. Позивамо вас да се пријавите на платформу која је посебно дизајнирана за спровоћење ове активности и одабира потенцијалних учесника у програму. Можете се пријавити путем следећег линка. Платформа ће служити као кључна контакт тачка за помоћ, информисање и центар знања за потенцијалне учеснике.

Процес селекције почиње регистрацијом на платформи, након чега следи пролазак кроз курс и тест спремности и оцењивања, затим онлајн интервју са компанијама које су положиле тест приликом чега ћемо разговарати о вашој идеји и тренутно отвореним позивима на које можете да се пријавите. Курс је осмишљен тако да на најефикаснији начин едукује потенцијалне кандидате, кроз пример позива за подношење предлога пројекта. Омогућава малим и средњим предузећима да на практичном примеру имају директан увид у један од потенцијалних позива и провере своје знање кроз бодовање. Процес се завршава евалуацијом, након чега ће дабране компаније добити обавештење путем мејла.

Рок за подношење пријава за програм подршке малим и средњим предузећима при аплицирању за приступ ЕУ фондовима, односно пријављивање компанија на платформи је 09. септембар 2022. године.

За све додатне информације и питања контактирајте Центар за КИФ путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или броја телефона: +381 11 414 94 79.

КУЛТУРА

Представљена монографија "Матирање" сликарке Тање Перуновић

29. сеп 2022. КУЛТУРА

Представљена монографија "Матирање" сликарке Тање Перуновић

У Градском музеју Културног центра Врбаса представљена је...

Скулптуре и рељефи Вукашина Миловића у Ликовној галерији

29. сеп 2022. КУЛТУРА

Скулптуре и рељефи Вукашина Миловића у Ликовној галерији

У Ликовној галерији Културног центра Врбас отворена је из...

Јавни позив да будемо читаоци

22. сеп 2022. КУЛТУРА

Јавни позив да будемо читаоци

"Читање обликује човека..., треба живети књижевност..., п...

Песник Саша Нишавић добитник награде "Алексије Везилић"

20. сеп 2022. КУЛТУРА

Песник Саша Нишавић добитник награде "Алексије Везилић"

Песник Славомир Саша Нишавић добитник је књижевне награде...

У четвртак концерт "Ој Косово Косово" Данице Црногорчевић

19. сеп 2022. КУЛТУРА

У четвртак концерт "Ој Косово Косово" Данице Црногорчевић

Уз благослов Епископа бачког др Иринеја, Црквена општина ...