Јунски фестивал за све узрасте

Врбас ће и ове године бити домаћин традиционалног Јунског фестивала, трећег по реду. Туристичка организација, под покровитељством општине Врбас, организоваће од 13. до 18. јуна шестодневни програм који је подељен у три сегмента: Дани уметности, Весели дани и Дани традиције.

Дани уметности

У понедељак, 13. јуна у 19.00 часова, на Тргу Николе Пашића, одржаће се књижевно вече у ком ће Јелена Бачић Алимпић промовисати књигу "Клетва", док је у уторак, 14. јуна у 18.00 часова, на програму радионица за децу коју заједно организују Школица - цртица и Terra dva / Галерија Културног центра Врбаса. У 19.00 часова заказан је годишњи концерт ученика Основне музичке школе Врбас. 

Весели дани

Среда, 15. јун од 18.00 часова, радионица за децу Школица - цртица и Terra dva / Галерија Културног центра Врбаса, Вила четкица - осликавање лица; од 19.00 часова аниматори за децу, Мале балерине Creative dance studio, представа за децу "Зар је тешко бити фин" ученика ОШ "Бранко Радичевић" Равно Село. Четвртак, 16. јун од 18.00 часова, Вила четкица, од 19.00 часова Неон маскоте, карневалска шетња, представа за децу "Гуска на Месецу" Позоришта "Звездица".

Дани традиције

Петак и субота, 17. и 18. јун, од 18.00 часова Етно трпеза, промоција школе фолклора Културног центра Врбаса, од 19.00 Смотра фолклорних игара и обичаја, певачких група и изворних инструмената, наступ културно-уметничких друштава и чувара традиције општине Врбас и гостију.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"