Председник општине Врбас у посети селу Каменица у општини Лепосавић

Делегација општине Врбас коју предводи председник општине Предраг Ројевић присуствовала је данас у селу Каменица у општини Лепосавић слави места - Светом цару Константину и царици Јелени.

"Изузетно смо почаствовани што смо данас гости наших пријатеља из села Каменица. Општину Лепосавић и општину Врбас повезују братске и пријатељске везе и обележавање славе прилика је да се разговара о модалитетима проширивања и унапређења постојеће сарадње.  Срби на Косову нису сами и никада неће бити сами. Србија је уз њих и општина Врбас је уз њих. Боравак у Каменици искористићемо да разговарамо на који начин можемо допринети бољем повезивању, кроз размену у области културе, образовања, спорта. Али и кроз друге видове подршке. Изузетно је важно да Срби на Косову остану на својим огњиштима и свака помоћ коју пружимо је корисна", рекао је Ројевић.

Општина Врбас финансијски је подржала обнову цркве у селу Каменица, а прошле године је обезбедила рачунарску и ТВ опрему деци из основне школе у селу Лешак, у општини Лепосавић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"