Туристичка организација на 43. Сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Врбас представиће туристичку понуду општине на 43. Међународном сајму туризма у Београду, који се под слоганом "Између планина и мора" одржава од 24. до 27. марта. У оквиру овогодишњег Сајма туризма одржавају се још две манифестације - Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме и Сајам вина.

Туристичке агенције представиће посетиоцима своје first minute понуде и пакете са бројним погодностима за путовања. На сајму се ове године представљају: Турска, Грчка, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Северна Македонија, Мађарска, Румунија, Бугарска, Словачка, Египат, Тунис, Малдиви, а појединачно наступају и излагачи из Албаније и Хрватске. Први пут ће на београдском Сајму туризма бити представљене две нове и врхунске дестинације – Малезија и Демократска Република Сао Томе и Принципе.

Поред њих, своје потенцијале за различите облике туризма представиће и туристичке организације Србије, Војводине и бројне општине широм Србије.

"Туристичка организација општине Врбас на овогодишњем сајму презентује и две нове брошуре, Гастро водич и Културно наслеђе Врбаса, рађене по пројекту финансираном од стране Покрајинског секретаријата за привреду и туризам. Акценат овогодишњег наступа на сајму стављен је на промовисање посебних облика туризма, као што су културни туризам, лов и риболов, манифестациони и спортски туризам, будући да се ради о облицима туризма који чине општину Врбас атрактивном за потенцијалне туристе. У контакту са бројним актерима у туризму истакнуте су предности наше општине у смислу географског положаја, добре саобраћајне повезаности, нижих цена смештаја и ванпансионске потрошње, са циљем да у своју понуду уврсте општину Врбас као туристичку дестинацију и базу за ђачке екскурзије", саопштено је из Туристичке организације.

КУЛТУРА

Писац Владимир Кецмановић добитник "Златног сунцокрета"

30. јан 2023. КУЛТУРА

Писац Владимир Кецмановић добитник "Златног сунцокрета"

Награда "Златни сунцокрет" за најбољу књигу на српском је...

Отворена изложба Андреја Чикале

25. јан 2023. КУЛТУРА

Отворена изложба Андреја Чикале

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса отворена је и...

Расписан конкурс за учешће на 55. Фестивалу поезије младих

17. јан 2023. КУЛТУРА

Расписан конкурс за учешће на 55. Фестивалу поезије младих

Савет Фестивала поезије младих расписао је конкурс за мла...

Ђорђу Сладоју награда "Милан Богдановић"

28. дец 2022. КУЛТУРА

Ђорђу Сладоју награда "Милан Богдановић"

Награда за књижевну критику "Милан Богдановић" за 2022. г...

Нове сатиричне приче Веселина Милићевића

27. дец 2022. КУЛТУРА

Нове сатиричне приче Веселина Милићевића

Веселин Мићевић, сатиричар, афористичар и песник за децу ...