Од сада лакши приступ COVID амбуланти

На молбу Дома здравља "Вељко Влаховић", Јавно комунално предузећа "Комуналац" уредило је приступни пут до COVID амбуланте. Део објекта установе у којој је са појавом пандемије смештена COVID амбуланта налази се ван главне саобраћајнице, па је због лакшег превоза пацијената до места где добијају здравствену заштиту било неопходно уредити приступни пут. Посао је завршен веома брзо насипањем гребаног асфалта на део зелене површине.

"На молбу директора Дома здравља др Горана Ђуровића оператива ЈКП 'Комуналац' је изашла на терен и у рекордном року израдила привремени приступни пут до COVID амбуланте. Постојао је проблем у транспорту пацијената који су стизали возилима Хитне помоћи јер није било пута, посебни у кишним данима, па је било потребно да одмах реагујемо на позив директора Дома здравља и за готово један дан уредимо приступ. Ово није асфалтирани пут већ пут насут гребаним асфалтом, што доноси довољан квалитетан за свакодневну употребу. Надамо се да смо успели да решимо један проблем Дома здравља и да ће сада пацијенти лакше стизати до COVID амбуланте", рекао је Игор Шкундрић, директор ЈКП "Комуналац", и изразио спремност предузећа да настави да пружа подршку свим установама и институцијама које пружају услуге грађанима.

Др Горан Ђуровић, директор ДЗ "Вељко Влаховић", захвалио се локалној самоуправи и ЈКП "Комуналац" на подршци у решавању овог и других свакодневних проблема. "Овај прелаз до COVID амбуланте био је земљани, веома неуслован, и њиме се увек после кише тешко пролазило. Сада смо добили много чвршћу подлогу, а имамо обећање да ће још једна значајна количина гребаног асфалта бити распоређена на овој траси", рекао је др Ђуровић.

КУЛТУРА

У Савином Селу одржан први концерт класичне музике

29. нов 2022. КУЛТУРА

У Савином Селу одржан први концерт класичне музике

У Савином Селу одржан је први концерт класичне музике. На...

Изложба Градског музеја отворена у Печују

16. нов 2022. КУЛТУРА

Изложба Градског музеја отворена у Печују

Градски музеј Културног центра Врбаса поставио је у среду...

"Пронађи најлепши, најшаренији или највећи лист"

11. нов 2022. КУЛТУРА

"Пронађи најлепши, најшаренији или највећи лист"

Културни центар Врбас, Школа цртања "Школица цртица" и Ја...

Андрији Радуловићу награда "Небојша Деветак"

07. нов 2022. КУЛТУРА

Андрији Радуловићу награда "Небојша Деветак"

Жири књижевне награде "Небојша Деветак", која се додељује...

Резултати литерарно-ликовног Јесењег конкурса 2022

02. нов 2022. КУЛТУРА

Резултати литерарно-ликовног Јесењег конкурса 2022

Одељење за децу и младе Јавне библиотеке "Данило Киш" сао...