Ускоро нови тоалети у ОШ "Бранко Радичевић"

Одлуком Покрајинске владе Основна школа "Бранко Радичевић" у Равном Селу после више деценија добиће нове тоалете. Постојећи ђачки тоалети биће потпуно реконструисани и преуређени - биће замењена комплетна канализациона и водоводна инсталација, постављене нове плочице, уграђени нови лавабои и чесме, све кабине ће добити нова врата и санитарије. Реконструкцију спроводи општина Врбас уз подршку Покрајинске владе која је издвојила комплетна средства за реализацију пројекта.

"Након што смо започели изградњу новог Дома културе, вредног 160 милиона динара, и новог спортског терена са трибинама у центру Равног Села, реконструкција тоалета у школи 'Бранко Радичевић' је још једна потврда изузетне сарадње коју имамо с Покрајинском владом. Најважније је да деци из Равног Села обезбедимо добре услове за образовање. То је само први корак које предузимамо у циљу модернизације школских и предшколских уставнова на територији општине Врбас. Више од 10 објеката укључено је у пројекат повећавања енергетске ефикасности. Више школа имаће боље грејање, а општина Врбас ове године у развој свих насеља у општини инвестира више од 1,5 милијарди динара", рекао је председник општине Предраг Ројевић.

Директорка ОШ "Бранко Радичевић" истиче да су наставници и родитељи ученика задовољни што ће школа добити нове мокре чворове. "Постојећи тоалети су врло неусловни за коришћење и одржавање. Уз подршку општине и Покрајинске владе, успећемо да нашу школу прилагодимо потребама ученика и наставног особља", рекла је директорка школе Јелена Вишњић.

Очекује се да извођач радова буде одабран у што краћем року како би радови били завршени до почетка нове школске године. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"