Завршен V Јуниорски куп нација у боксу

У суботу је у Врбасу финалним борбама завршен V Јуниорски куп нација у боксу. У борбе које су трајале пет дана, за екипне и појединачне титуле борило се више од 110 младих такмичара и такмичарки из 16 држава Европе, Азије и Северне Америке, и у рингу ЦФК "Драго Јововић" виђени су одлични дуели неких од најталентованијих јуниора и јуниорки света.

У екипном делу у мушкој категорији, титулу победника однела је репрезентација Казахстана, до другог места стигла је Пољска, а треће је припало репрезентацији Румуније. За најбољег јуниора проглашен је Мирко Шарчевић, боксер из Црне Горе, најбољи страни боксер је Виктор Литвинов из Казахстана, а најбољи домаћи боксер Машан Никчевић. Титула најбољег техничара припала је Ловру Павчецу из Хрватске.

У екипном делу у женској категорији, најбоље су биле репрезентативке Русије, друге су биле Кипранке, а треће Италијанке. Титулом најбоље учеснице турнира окитила се Рената Мингалимова из Русије, најбоља страна боксерка је Лаила Абдулатиф са Кипра, а најбоља домаћа Анастасија Бошковић. Најбољу боксерску технику демонстрирала је Карина Коробова из Русије.

Признање најбољи судија V Јуниорског купа нација у боксу понео је Валдемар Кукереану из Румуније.

Репрезентација Србије освојила је четири медаље у мушкој (две сребрне и две бронзане), и три медаље у женској категорији (једна сребрна и две бронзане).

Захвалнице организатора овога пута отишла су и у руке сталним партнерима и подршци организатора V Јуниорског купа нација у боксу - општини Врбас, Дому здравља "Вељко Влаховић", Полицијској станици Врбас, Црвеном крсту Врбас и фоторепортеру Бору Милићу.   

fotografije: Boro Milić

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"