Нови успеси БК "Чарнок"

Сва три такмичара Боксерског клуба "Чарнок" освојила су медаље, једну златну и две сребрне, на Појединачном првенству Србије за пионире, кадете и јуниоре, које је одржано у Лазаревцу од 27. до 30. маја. борбе. Машан Никчевић је освојио злато, док су Огњен Сјеклоћа у конкуренцији кадета и Ивана Чизмар у конкуренцији јуниора, освојили сребрне медаље.

"Сјеклоћа је боксовао у категорији кадета до 42 килограма. У полуфиналу је победио боксера из 'Војводине', али у финалу је изгубио од боксера из БК 'Вождовац'. Сребром се Ивана Чизмар окитила у конкуренцији јуниорки до 48 килограма. Машан Никћевић је пре само две недеље учествовао на такмичењу Прве лиге Србије где је победио боксера из Црвене Звезде, затим је остварио победу без борбе јер боксер 'Партизана' који није ушао у ринг, а Купу за јуниоре и младе пре недељу дана у Црној Гори, на коме су учествовали боксери из више од 10 држава, освојио је златну медаљу", рекли су с поносом тренеи БК "Чарнок" Жељко Жмукић и Игор Шкундрић.

Никчевић и Чизмар наступаће на јуниорском Купу нација који се одржава у Врбасу од 08. до12. јуна и представљаће репрезентацију Србије.

"Успешан наступ представника нашег клуба у Лазаревцу, где су три такмичара узела једно злато и два сребра, само је потврда добре атмосфере, квалитетног, вредног рада тренера и талентованих боксера, па не изненађује што нижу успехе. Млади боксери и боксерке из овог клуба учествују готово сваке недеље на неком такмичењу, што на колима Лиге, што на Првој лиги Србије, првенству Војводине и Србије и свим међународним турнирима. Сви такмичари су у доброј форми и у наредном периоду, верујемо, боксерску публику обрадоваће новим одличјима", саопштено је из БК "Чарнок".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"