Захвалнице за најбоље лаборанте и медицинске раднике

Поводом Светског дана медицинских сестара, председник општине Врбас Предраг Ројевић обишао је данас Геронтолошки центар Врбас, Општу болницу Врбас и Дом здравља "Вељко Влаховић" и у сусрету са медицинских радницима још једном јавно изразио захвалност и поштовање за свакодневни напор ових људи у борби против пандемије.

У Геронтолошком центру председник општине је у кратком разговору са штићеницима и директорком Радмилом Мусић изразио наду да ће пандемија ускоро проћи, и одао признање за успешно чување здравља најстарије популације током више од годину дана борбе са COVID 19. Сусрет у ГЦ био је и прилика за честитке пооводом славе установе, као и за уручење захвалница вредним радницима.

У Општој болници Врбас Ројевић је уручио захвалнице медицинским сестрама и особљу који се налазе у COVID тиму. "Желим да се захвалим свима који су учествовали у овој борби са вирусом корона. Хвала на пожртвованости и посвећеном раду", рекао је Ројевић приликом уручивања захвалница.

Уз захвалност што су у локалној самоуправи препознали њихову посвећеност у раду, председника општине Предрага Ројевића дочекали су и запослени у Дому здравља "Вељко Влаховић". Велики терет током пандемије, поред бројних здравствених радника, поднели су и лаборанти који су спровели на хиљаде и хиљаде анализа крви.

"Захваљујем се младом руководству општине Врбас, које је препознало наш посвећени рад. У COVID тиму лабораната је нас 12, и сви смо осим једне особе били заражени вирусом корона. Служба је била дежурна 24 сата, а десило се и то да је у јеку епидемије, нас овде било само четворо, а имали смо и по 250 пацијената. Наставили смо са радом без слободног дана. Овом приликом желим да се захвалим Меланији Сабо, која ових дана одлази у пензију, а која је увек била уз нас, подржавала нас и помагала колико је могла, иако није у овом тиму за корону. Пре свега ценила је наш рад и одржавала добре међуљудске односе", рекла је Нада Мијатовић, главна сестра лаборант. 

У име свих запослених у ДЗ "Вељко Влаховић“ захвалио се и Миљан Мићуновић, главни техничар у овој здравственој установи. "Хвала на подршци локалној самоуправи, а овом приликом морам истаћи изузетан рад свих запослених, посебно запослених у нашој лабораторији", рекао је Мићуновић.

КУЛТУРА

Ускоро "Културно лето" у Змајеву

16. јун 2021. КУЛТУРА

Ускоро "Културно лето" у Змајеву

Змајево ће бити домаћин велике културно-забавне манифеста...

Данас почиње Јунски фестивал

11. јун 2021. КУЛТУРА

Данас почиње Јунски фестивал

Првим програмима у Градском музеју Културног центра Врбас...

Познати победници Невеновог фестивала деце песника

09. јун 2021. КУЛТУРА

Познати победници Невеновог фестивала деце песника

  Трочлани жири Невеновог фестивала деце песника, који ј...

Од петка у ЛГ изложба слика Невене Живковић

27. мај 2021. КУЛТУРА

Од петка у ЛГ изложба слика Невене Живковић

Ликовна галерија Културног центра Врбаса приредиће у пета...

Најмлађи сликари и вајари Врбаса излажу у Ликовној галерији КЦ

19. мај 2021. КУЛТУРА

Најмлађи сликари и вајари Врбаса излажу у Ликовној галерији КЦ

Изложбом радова најмлађих ликовних стваралаца Врбаса, пол...