Од сада и дигитално надметање за закуп пољопривредног земљишта

Управа за пољопривредно земљиште, у циљу поједностављења процеса закупа пољопривредног земљишта у државној својини, развила је веб апликацију „Дигитално јавно надметање" која ће омогућити свим заинтересованим пољопривредним произвођачима да електронским путем учествују у јавним надметањима за закуп државног пољопривредног земљишта. Апликација је бесплатна и доступна свима и може се користити на рачунарима и мобилним уређајима.

Да би корисник могао да учествује на јавним надметањима, потребно је да, приликом прве пријаве, попуни образац са личним подацима - име, презиме, матични број, број пољопривредног газдинства, адреса и место пребивалишта и број телефона. Потребно је попунити све тражене податке. Приликом уноса места пребивалишта довољно је откуцати првих неколико слова, а затим из понуђеног списка одабрати жељено место - Унос места је потребно вршити на латиничном писму.

Након пријаве, на почетној страни, корисник види све актуелне огласе за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини. Ту су и најважнији подаци о роковима пријаве, кругу надметања и датуму објаве резултата надметања (ранг листе). Корисник може погледати и цео текст огласа у пдф формату. Корисник се може пријавити на надметања из огласа у првом кругу надметања само у општини свог пребивалишта, док у другом кругу може учествовати у надметањима у свим општинама и градовима.

Све о новом сервису и актуелном огласу за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини, у општини Врбас, можете видети ОВДЕ.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"