Одношење ПЕТ отпада, испирање водовода у Савином Селу

Прва овогодишња акција одношења амбалажног ПЕТ отпада са врбаских улица обавиће се у суботу, 30. јануара, најављено је из ЈКП "Комуналац".

"Радници 'Чистоће' ЈКП 'Комуналац' акцију ће почети у 07.00 часова и потребно је да суграђани вреће са ПЕТ-ом изнесу до тог времена испред својих кућа. У џакове и жичане контејнере треба одлагати провидну пластику, односно, флаше од воде, сокова, пива или уља, како би се овај материјал лакше селектовао и пресовао, а потом послао на даљу рециклажу. Правилним одлагањем ПЕТ-а дајете свој допринос очувању животне средине", наводи се у саопштењу.

Истовремено, ЈКП "Комуналац" обавештава становнике Савиног Села да ће екипе ПЈ "Водовод и канализација" од понедељка, 01. фебруара, до петка, 05. фебруара, испирати водоводну мреже у овом насељу. "Посао ће се обављати у периоду од 08.00 до 14.00 часова. Због радова повремено може доћи до смањења притиска и благог замућења воде. Захваљујемо се житељима Савиног Села на разумевању и стрпљењу", наводи се у обавештењу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"