Спортска опрема за КМФ "Летећи Холанђанин"

Општина Врбас поклонила је играчима омладинског погона КМФ "Летећи Холанђанин" гарнитуру дресова и друге опреме за наступе, као награду за освојену шампионску титулу у Омладинској футсал лиги Србије.

Поклоне играчима уручили су Предраг Ројевић, председник општине Врбас, и Срђан Станић, члан Општинског већа задужен за спорт.

До највећег успеха у скоро 20 година дугој званичној историји клуба, млади Врбашани су стигли у првој половини септембра, после победе у Земуну против екипе Земун Само право, резултатом 8:7 након пенала. Шампиони Србије постали су: Јован Даниловић, Данило Радовић, Мартин Шмит, Андреј Шмит, Митар Ераковић, Лазар Радановић, Лука Драгнић, Вукашин Авдаловић и Миљан Вукановић. И играчи су за ову прилику припремили поклон за председника општине - Ројевић је добио дрес овогодишњег омладинског шампиона Србије. 

Према резултатима у досадашњем делу новог првенства, "Летећи Холанђанин" је најозбиљнији фаворит и за нову шампионску титулу и након 5 одиграних кола, Врбашани се налазе на првом месту табеле са исто толико победа и одличном голом разликом +28. Како је речено приликом уручења поклона, "локална самоуправа са задовољством пружа подршку активном бављењу спортом, посебно младих људи, а добри резултати који се остварују, плод су организованог и системског рада у свим клубовима".  

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"