Рад "Комуналца" и "Стандарда" за време ванредне ситуације

Одлуком Штаба за ванредне ситуације општине Врбас о увођењу ванредне ситуације, ЈКП "Комуналац" и ЈКП "Стандард" предузели су низ мера у циљу борбе против ширења коронавируса, саопштено је из ових предузећа.

"Шалтер сала ЈКП 'Комуналац', у улици Саве Ковачевића 87, неће радити док се епидемиолошка ситуација не поправи. Благајна у управној згради (шалтер са стране) радиће од 08.00 до 15.00 часова, уз поштовање превентивних мера. Молимо грађане да обавезно носе заштитне маске и држе предвиђено растојање приликом плаћања рачуна. Пријаве квара и информације на телефон 706.575, локали 114 и 129, можете обавити радним данима у времену од 08.00 до 14.00 часова, или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Такође, апелујемо на грађане општине Врбас да се строго придржавају препоручених мера заштите, те подсећамо да се сахрањивање покојника за време трајања ванредне ситуације обавља искључиво у најужем кругу породице, највише до 15 особа", наводи се у саопштењу.

"У складу са одлуком Штаба за ванредне ситуације општине Врбас, обавештавају се корисници грејних услуга да шалтер за рекламације ЈКП "Стандард", на адреси Саве Ковачевића 87, неће радити до даљњег, а све у циљу обезбеђења већег степена заштите за кориснике услуга и запослене. Рекламације ће се примати телефонским путем на број 706.089, поштом, путем електронске поште на адреси Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и у просторијама ЈКП 'Стандард', у улици V Пролетерске број 1", стоји у саопштењу ЈКП "Стандард".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"