Изложба радова са креативних радионица Црвеног крста

У Црвеном крсту Врбаса у среду је отворена стална продајна изложба радова насталих током креативних и кројачких радионица, које су део Заједничког програма за инклузију ове хуманитарне организације.

"Циљ радионица је да се омладина са интелектуалним сметњама, која у њима учествује, подстакне на друштвену укљученост као и да се оснажи њихова самосталност. Истовремено, радионице служе и за представљање модалитета за самозапошљавање, све уз подршку родитеља и других чланова породице младе особе са интелектуалним сметњама", речено је отварању изложбе. Целокупан приход од продаје припада младим особама са хендикепом.

Овај програм, као и друге програмске активности Црвеног крста Врбас, подржава и општина Врбас, и изложбу је отворила Данијела Илић, чланица Општинског већа. Изложба ће бити доступна заинтересованим грађанима сваког радног дана у преподневним часовима, у простору где се и одвијају ове радионице, тако да ће посета потенцијалних купаца радова, како је речено, бити уједно и могућност да упознају ове младе особе и њихове квалитете, и као особа и као ствараоца.

За све информације телефон у Црвеном крсту Врбас, од 08.00 до 15.00 часова 021.707.702.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"