Carnex донирао 2,6 тона производа Банци хране

Компанија Carnex донирала је још 2.6 тона производа Банци хране. Заједно са овом донацијом, само у последње три године, Carnex је донирао више од  53 тоне својих производа, у вредности око 170.000 евра, и тиме обезбедио бар један оброк за око 320.000 људи.

"Донацијом од 2,6 тона производа лакше ћемо обезбедити бар један оброк за оне  којима је то неопходно. Спремни смо увек да помогнемо, посебно онима којима је најпотребније, јер су њихови проблеми највећи, а за нас је то део одговорности према заједници. Зато редовно донирамо и Банци хране, чије су активности усмерене на смањење сиромаштва, глади и расипања хране", нагласили су из ове компаније.

"Банка хране снабдева више од 150 разних организација и социјалних установа широм Србије, које брину о деци и младима са сметњама у развоју или без родитељског старања, особама са инвалидитетом, самохраним мајкама/родитељима, расељеним лицима, породицама без примања, бескућницима, старим лицима, корисницима народних кухиња, корисницима сигурних кућа, незапосленима, Ромима и многим другима, Компанија Carnex је од самог почетка пословања посвећена несебичном помагању и подржавању акција које подижу квалитет свакодневнице угроженом становништву, најосетљивијим групама, као и различитим здравственим, културним, образовним и спортским организацијама, на локалном и националном нивоу, у циљу стварања бољег стандарда живота", наводи се још у саопштењу Carnex-а.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"