Пензионери наградили најбоље ђаке

Општинско удружење пензионера Врбаса наградило је најбоље ученике основних и средњих школа са подручја града, укупно њих осморо, који се су током школовања заслужили епитет ђака генерације. Пензионери су новчано наградили најбоље ђаке са жељом да подстакну њихов даљи развој и наставак образовања, али и са намером да оснаже међугенерацијску сарадњу и поштовање.

Награђени су Лана Пејин, ученица генерације у ОШ "Светозар Милетић", Миона Лазаревић, ученица генерације у ОШ "Братство-јединство", Лана Килибарда, ученица генерације у ОШ "Петар Петровић Његош", затим Мартин Тодоровић и Вукашин Вујовић, ученици генерације у ОШ "20. октобар", Антонија Милер, ученица генерације у Основној музичкој школи, Милица Славнић, ученица генерације у Средњој стручној школи "4. јули", и Душан Полексић, ученик генерације у Гимназији "Жарко Зрењанин". 

Удружењу пензионера искористило је прилику и да уручи захвалницу Штабу за ванредне ситуације општине Врбас и његовим волонтерима, који су за време ванредног стања несебично помагали најстаријим суграђанима.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"