Светски дан здравља - честитка др Јасмине Асси

Светска здравствена организација прогласила је 2020. годину Међународном годином медицинских и патронажних сестара, у намери да истакне значај здравствених радника који раде на свим нивоима здравствених система, у разним окружењима и околностима и чија је улога незаменљива у обезбеђивању здравствене заштите. "Подржите медицинске сестре и бабице", је слоган овогодишњег Светског дана здравља.

Овим поводом јавну честитку медицинским сестрама и техничарима упутила је др Јасмина Асси, директорка Дома здравља "Вељко Влаховић".

"Поштовање и наклон за најбоље и највредније. Светски дан здравља - 07. април, ове године је посвећен медицинским сестрама и техничарима. Медицинске сестре и техничари су витални део здравственог система. Имајући у виду ваш истрајан рад на даљем побољшању и развијању система здравствене заштите, као и неисцрпну енергију у настојању да пацијентима пружите што бољу и квалитетнију здравствену заштиту, у овим тренуцима када је цео здравтсвени систем на великом испиту, поводом Светског дана здравља упућујем вам искрену захвалност за све што чините", наводи се у честитки др Јасмине Асси.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"