Не престају акције дезинфекције објеката и простора

Поштујући препоручене мере и упутства, у циљу сузбијања ширења вируса COVID 19, у свим местима општине Врбас свакодневно траје акција дезинфекције.

"Све мере које се предузимају имају за циљ заштиту здравља грађана. Након дезинфекције јавних објеката третирају се стамбене зграде и јавне површине. Дезинфекцију у зградама смо почели са солитером у центу Врбаса и настављамо кварт по кварт. На овај начин ћемо смањити ширење вируса COVID 19", рекао је Милан Глушац, командант Штаба за ванредне ситуације општине Врбас.

Део акције спроводе екипе Јавног комуналног предузећа "Комуналац", заједно са радницима "FSN-GRADNJА", и до сада је извршена дезинфекција објеката и површина првог и другог приоритета.

"Наставили смо са објектима трећег приоритета, објектима за колективно становање. Дезинфикујемо прилазе зградама, ходнике и заједничке просторије. Упоредо се дезинфикују тротоари и улице. Наша механизација је на путевима за време забране кретања становништва, као би се несметано, у пуном ефекту, обавила дезинфекција свих јавних површина. Истовремено, настављамо са дезинфекцијом првог и другог приоритета. Поново ћемо третирати Дом здравља 'Вељко Влаховић', амбуланте, апотеке и остала места на којима се грађани највише окупљају. Већ следеће недеље крећемо у помоћ екипама које врше дезинфекцију у насељеним местима наше општине", рекао је Игор Шкундрић, извршни директор ЈКП "Комуналац".

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"