Пољопривредници до радне дозволе електронским путем

Како су пољопривредни радови у јеку, за оне којима радни дан почиње пре 05.00 часова потребне су радне дозволе. До њих пољопривредници могу да дођу подношењем електронског захтева за одобрење кретања Управи за заштиту биља, који је доступан на интернет адреси: http://agromere.registar-uzb.rs/, или путем одговарајућег броја телефона са списка који се налази на адреси: https://www.uzb.minpolj.gov.rs/, а према одсеку односно округу за који се тражи дозвола за кретање.

У наведеној пријави потребно је навести име и презиме лица, број личне карте и адресу са које ће се кретати у периоду од 17.00 до 05.00 часова, број пољопривредног газдинства (БПГ), локацију где ће се спроводити агротехничке мере, као и време и дан када ће бити спроведене мере. Дозвола кретања ће важити само за наведени дан у периоду од 17.00 до 05.00 часова.

У случају обављања неопходних послова из области сточарства током периода забране кретања (17.00 - 05.00 часова), сваки пољопривредни произвођач је дужан да поднесе захтев за одобрење кретања Сектору за пољопривредну инспекцију. Интернет адреса за подношење електронског захтева за одобрење кретања за произвођаче из области сточарства је: http://stocarstvo.registar-uzb.rs/

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"