Седам медаља за боксере БК "Чарнок"

На управо одржаном појединачном Првенству Војводине у боксу за све узрасне и тежинске категорије, чији је домаћин био Шид, борци Бокс клуба "Чарнок" освојили су две златне, три сребрне и две бронзане медаље.

Бронзе су освојили Огњен Сјеклоћа у конкуренцији кадета до 40 кг, и Лука Ђурашиновић у конкуренцији јуниора 80+ кг, сребром су се окитили Дајана Грмуша у конкуренцији сениора до 57 кг, Ивана Чизмар јуниорка до 46 кг, и Дамир Јајић јуниор до 54 кг. Златне медаље донели су Стефан Цамовић у конкуренцији младих до 64кг, и Машан Никчевић у конкуренцији јуниора до 80 кг.

"Цамовић је наставио победнички низ, само недељу дана пре Првенства Војводине борио се на ЕВРО КУПУ у Бијељини, где је такође узео злато. Машан Никчевић, прошлогодишњи првак Србије и Војводине, оправдао је свој статус члана репрезентације Србије у конкуренцији јуниора до 80 кг, и чека га светла боксерска каријера, уколико настави да ради као и до сада. Ипак, само делимично сам задовољан постигнутим резултатима, јер сматрам да можемо боље. Потребно је да сви боксери следе пример Цамовића и Никчевића који се на тренингу дају 100%, уз максималну концентрацију и фокус", рекао је тренер Игор Шкундрић.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"