Дневни боравак за децу са сметњама опремљен климом

Скоро у потпуности опремљени Дневни боравак за децу са сметњама у развоју и инвалидитетом, који је изграђен у просторијама у којима је некада био смештен Информативни центар Врбас и Радио Врбас, у улици Маршала Тита, од данас је богатији за нови клима уређај. Недостајући апарат донирала је породица Врбашанина Небојше Килибарде.

"Захваљујем се Небојши на овој вредној донацији која ће бити од значаја за сву децу и особље када се покрене услуга у овом објекту. С обзиром на то да је и он родитељ, изразио је жељу и интересовање да учествује у опремању Дневног боравка и помогне деци. Ово је још један доказ да у Врбасу живе хумани и друштвено одговорни грађани који ослушкују потребе чланова заједнице, потребе угрожених група и не пропуштају прилику да помогну, а скоро по правилу, без жеље да у први план истакну себе, као што је било и овога пута. Зато је наша обавеза да им се јавно захвалимо", рекла је Данијела Илић, чланица Општинског већа задужена за социјална питања.

Према њеним речима, Дневни боравак за децу са сметњама у развоју и инвалидитетом очекује потврду о техничком пријему објекта, након чега ће се започети и процедура лиценцирања услуге, што је основни услов за почетак рада.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"