Грејање јефтиније за пет одсто

Општинско веће донело је сагласност на Одлуку о цени снабдевања крајњег купца топлотном енергијом за грејну сезону 2019/2020, коју је донео Надзорни одбор Јавног комуналног предузећа "Стандард". Према овој одлуци цена грејања биће мања за пет одсто у односу на претходну годину. 

"Јавно комунално предузеће 'Стандард' је дана 15. 10. 2019. године поднело Захтев за одобрeње цена снабдевања крајњег купца топлотном енергијом за грејну сезону 2019/2020, утврђених Одлуком o цени снабдевања крајњег купца топлотном енергијом, коју је донео Надзорни одбор ЈКП 'Стандард'. Наведеном Одлуком су утврђене цене снабдевања крајњег купца топлотном енергијом за грејну сезону 2019/2020, које су ниже за 5% у односу на цене коришћења топлотне енергије из претходне грејне сезоне.
 
Разлог за умањење фиксног дела цене су смањени фиксни трошкови због смањења трошкова одржавања система даљинског грејања, осталих материјалних и нематеријалних трошкова и повећања осталих прихода. Разлог за умањење варијабилног дела цене је повећање енергетске ефикасности топлотних извора, односно бољa искоришћеност енергента и умањење губитака на дистрибутивној мрежи топловодног система даљинског грејања", стоји, између осталог, у наведеној одлуци.

Одлуку са утврђеним износима можете видети овде.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"