Подршка брачним паровима за куповину сеоских кућа

Покрајински завод за равноправност полова донео је одлуку о расписивању Конкурса доделу бесповратних средстава брачним паровима на територији АП Војводине за куповину сеоских кућа са окућницом. Укупна средства која се додељују износе 20 милиона динара.

Према правилима Конкурса, бесповратна средства делиће се за куповину сеоских кућа са окућницом, супружницима и ванбрачним партнерима са пребивалиштем на територији АП Војводине, који немају стамбени простор у власништву или сувласништву.  Учесници конкурса могу да аплицирају само са једном пријавом, а висина додељених средстава не може бити већа од милион динара.

Циљеви конкурса усмерени су на подстицање развоја руралних средина и повећање броја жена власница непокретности. Право учешћа на Конкурсу имају супружници који су у брачној заједници у складу са Законом и ванбрачни партнери са трајнијом заједницом живота, у складу са Законом.

Пријава на Конкурс подноси се непосредно Покрајинском заводу за равноправност полова, лично или путем поште препорученом пошиљком на адресу: Покрајински завод за равноправност полова, Нови Сад, Булевар Михајла Пупина 6, са назнаком "Конкурс за доделу бесповратних средстава брачним паровима на територији АП Војводине за куповину сеоских кућа са окућницом. Рок за подношење пријаве је 15. новембар 2019. године.

Све о конкурсу можете видети овде.



 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"