Канцеларији за младе 200.000 динара од ПССО

Покрајински секретаријат за спорт и омладину издвојио је 200.000 динара за реализацију пројекта "Богатији за језик", који ће до краја године реализовати Канцеларија за младе општине Врбас. Средства су остварена на Конкурсу за финансирање пројеката подршке оснивања и оснаживања рада канцеларија за младе. Уговор су потписали и Владимир Ватез, покрајински секретар за спорт и омладину, и Милан Глушац, председник општине Врбас. Потписивању уговора присуствовала је и Јелена Антић из Канцеларије за младе.

"За Покрајински секретаријат за спорт и омладину и сегмент пружања подршке канцеларијама за младе подједнако је важан, јер он у реалност претвара добро осмишљену омладинску политику. Имамо одличну сарадњу са општином Врбас и потписивање уговора искористили смо за разговоре о још неким пројектима које би могли реализовати у будућности. Уз већ реализоване пројекте попут опремања Центра за физичку културу 'Драго Јововић', Покрајински секретаријат за спорт и омладину има одлично искуство у односима са општином Врбас и надамо се да има додатног простора за даљу сарадњу", рекао је након потписивања уговора Батез.

Председник општине Врбас Милан Глушац објаснио је да пројекат "Богатији за језик" подразумева могућност да грађани у Канцеларији за младе уче стране језике, а одобрена средства, уз она која се издвајају из општинског буџета, обезбеђују наставак пројекта и организовање нових курсева. "Имамо константну подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и сви наши пројекти били су потпомогнути средствима из буџета АП Војводине. Пратимо све конкурсе у циљу реализације планова које имамо", рекао је Глушац. 

 

КУЛТУРА

Графике Кристине Карлсен у Галерији КЦ

06. јул 2020. КУЛТУРА

Графике Кристине Карлсен у Галерији КЦ

Иако је за уторак, 07. јул, било најављено отварање излож...

Нова књига афоризама Веселина Милићевића

01. јул 2020. КУЛТУРА

Нова књига афоризама Веселина Милићевића

У оквиру издавачке делатности Народне библиотеке "Данило ...

Градском музеју КЦВ подршка за два пројекта

20. јун 2020. КУЛТУРА

Градском музеју КЦВ подршка за два пројекта

Градском музеју Културног центра Врбаса одобрена су средс...

Изложба Сандре Јањатовић у Галерији КЦ Врбаса

17. јун 2020. КУЛТУРА

Изложба Сандре Јањатовић у Галерији КЦ Врбаса

Ликовна галерија Културног центра Врбаса приредила је изл...

Изложба "5 priča Milli2nd-а" у Ликовној галерији

20. мај 2020. КУЛТУРА

Изложба "5 priča Milli2nd-а" у Ликовној галерији

Ликовна галерија Културног центра Врбаса наставља са радо...