Канцеларији за младе 200.000 динара од ПССО

Покрајински секретаријат за спорт и омладину издвојио је 200.000 динара за реализацију пројекта "Богатији за језик", који ће до краја године реализовати Канцеларија за младе општине Врбас. Средства су остварена на Конкурсу за финансирање пројеката подршке оснивања и оснаживања рада канцеларија за младе. Уговор су потписали и Владимир Ватез, покрајински секретар за спорт и омладину, и Милан Глушац, председник општине Врбас. Потписивању уговора присуствовала је и Јелена Антић из Канцеларије за младе.

"За Покрајински секретаријат за спорт и омладину и сегмент пружања подршке канцеларијама за младе подједнако је важан, јер он у реалност претвара добро осмишљену омладинску политику. Имамо одличну сарадњу са општином Врбас и потписивање уговора искористили смо за разговоре о још неким пројектима које би могли реализовати у будућности. Уз већ реализоване пројекте попут опремања Центра за физичку културу 'Драго Јововић', Покрајински секретаријат за спорт и омладину има одлично искуство у односима са општином Врбас и надамо се да има додатног простора за даљу сарадњу", рекао је након потписивања уговора Батез.

Председник општине Врбас Милан Глушац објаснио је да пројекат "Богатији за језик" подразумева могућност да грађани у Канцеларији за младе уче стране језике, а одобрена средства, уз она која се издвајају из општинског буџета, обезбеђују наставак пројекта и организовање нових курсева. "Имамо константну подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и сви наши пројекти били су потпомогнути средствима из буџета АП Војводине. Пратимо све конкурсе у циљу реализације планова које имамо", рекао је Глушац. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"