Врбас на Сајму сеоског туризма - Рудно 2019.

У четвртак, 25.07.2019. у селу Рудно, код Краљева, одржан је трећи по реду Сајам сеоског туризма, на којем је учешће узело преко 100 градова и општина из Србије. На поменутом сајму представиле су се Туристичке организације, пољопривредне саветодавне службе, удружења грађана и власници етно објеката са територије Републике Србије.

Организатор Сајма је Туристичка организација Краљево, уз подршку Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде – Сектор за рурални развој, Пољопривредне саветодавне и стручне службе Републике Србије, Института за примену науке у пољопривреди и Факултета за хортелијерство Врњачка Бања.

Манифестација је организована са циљем да поспеши развој сеоског туризма у руралним подручјима и да се широј јавности представе туристички потенцијали Србије.

Туристичка организација општине Врбас на овом сајму претставила се у сарадњи са Пољопривредном стручном службом Врбас. Ове године је први пут наступила на Сајму сеоског туризма, представљајући потенцијале општине Врбас за развој сеоског туризма, као и сеоска туристичка газдинства која су до сада формирана на територији наше општине.

Заједно са Tуристичком организацијом општине Врбас представљени су и Активи жена Прве месне заједнице из Врбаса и КУД-а „Жетва“ из Куцуре. Поменута удружења жена представила су гастрономску понуду и предмете домаће радиности.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"