Сомбор победник City Games такмичења на води

У организацији општине Врбас и спортских клубова синоћ су на базенима Центра за физичку културу "Драго Јововић" одржане последње квалификације City Games спектакла. Са надом да ће обезбедити пласман у полуфинале ове међународне манифестације, такмичило се шест екипа, из Сомбора, Руме, Осечине, Чачка и две екипе из Врбаса.

"Сви су дали свој максимум на терену и показали, пре свега, тимски дух и жељу за добрим дружењем. У шест занимљивих дисциплина: летећи ватерполо, вино, водена алка, трка бачви, водена кошарка и весло, тимови су одмеравали снаге, трудећи се да постигну што више поена за свој тим. Екипа Сомбора је у чак четири игре освојила највише поена и тиме изборила прву позицију на табели", саопштили су организатори.

На другој позицији завршили су момци и девојке из Осечине, који такође пролазе у полуфинале јер се екипа из Сомбора до овог нивоа пласирала на предходним квалификацијама у Инђији.

Екипа из Руме највише поена освојила је у играма вино и весло, и управо због тога завршили су квалификације на трећем месту. Екипа Чачка била је четврта и на крају две екипе из Врбаса.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"